Ολυμπιακός: To «αντίο» του Ματιέ και οι... φευγάτοι του αγώνα με τον Βόλο

 

Ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να έχει ορισμένους παίκτες του του χρόνου στην ομάδα σε σχέση με τον αγώνα με τον Βόλο και αυτό δεν αφορά μόνο τον Ματιέ Βαλμπουενά.


Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο είχε και νέα πρόσωπα όπως τον Ραμόν ή πχ τον Ντόι σε σχέση με το

προηγούμενο διάστημα, είχε όμως και αρκετές περιπτώσεις παικτών που είτε μοιάζουν φευγάτοι ενόψει της νέας χρονιάς είτε είναι μετέωροι. Υπάρχει δηλαδή και αυτή η παράμετρος.

Η πλέον χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο 39χρονος Βαλμπουενά. Μετά το τέλος του αγώνα πήγε σχεδόν μόνος του προς τον κόσμο και αποθεώθηκε / χειροκροτήθηκε. Ήταν σαν να ήθελε να πει το δικό του... αντίο καθώς όπως όλα δείχνουν σταματά το ποδόσφαιρο και έτσι δεν θα είναι του χρόνου στον Ολυμπιακό.

 

 

Εάν δούμε την 11άδα του Ολυμπιακού με τον Βόλο τότε είναι και άλλα τα πρόσωπα είτε προς αποχώρηση είτε που να είναι μετέωρα. Ειδικότερα ξεκινώντας από την άμυνα ο λόγος κυρίως για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που δεν είναι πια πιτσιρικάς και δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα συνεχίσει του χρόνου στην ομάδα. Ως προς τον άξονα για τα καλά μετέωρος είναι ο Εμβιλά που από τις πληροφορίες που υπάρχουν βγαίνει πως έχει μεγάλη πρόταση από αραβική ομάδα και ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει ενώ ερωτηματικό είναι και ο Κασάμι.

Θολό το τοπίο είναι και για τον Μπιέλ αλλά και για τον Ελ Αραμπί. Ο δε Μπακαμπού έχει συμβόλαιο που εκπνέει αλλά αναμένεται να το επεκτείνει. Ο Σαμασέκου είναι δανεικός και δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα συνεχίσει. Τουλάχιστον δηλαδή επτά παίκτες με αβέβαιο μέλλον στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ειδικότερα:

Προς αποχώρησηΒαλμπουενά που σταματά την καριέρα τουΦευγάτοι ή μετέωροιΕμβιλά που τελειώνει το συμβόλαιό τουΣωκράτης Παπασταθόπουλος που τελειώνει το συμβόλαιό τουΚασάμι που τελειώνει το συμβόλαιό τουΣαμασέκου που είναι δανεικόςΜπιέλΕλ Αραμπί

Θυμίζουμε την 11άδα με Βόλο μαζί με τις αλλαγές: Τζολάκης, Ραμόν, Ντόι, Σωκράτης, Ροντινέι, Εμβιλά (68' Σαμασέκου), Κασάμι, Μπιέλ (80' Μπουτούτσι), Βαλμπουενά (67' λ.τρ. Βρουσάι), Φορτούνης (67' Μασούρας) και Μπακαμπού (67' Αραμπί).

Keywords
Τυχαία Θέματα