Απαγωγή Περικλέους: Σε εξέλιξη έρευνα για εντοπισμό του στην περιοχή Ζυγίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται στην περιοχή Ζυγιού έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου Άγγελου Περικλέους πριν από περίπου δέκα ημέρες. Στις έρευνες συμμετέχουν μέλη της Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ, της Πολιτικής Άμυνας και ανιχνευτικοί σκύλοι.

Πρόκειται για την περιοχή όπου έδωσε για τελευταία φορά σήμα το κινητό τηλέφωνο του Περικλέους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι έρευνες γίνονται στο πλαίσιο των προσπαθειών των ανακριτών για εντοπισμό του ελλείποντα ή στοιχείων που ενδεχομένως να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της

υπόθεσης. Δεκάδες μέλη της αστυνομίας, της ΕΜΑΚ, της Πολιτικής Άμυνας με τη βοήθεια ανιχνευτικών σκύλων ερευνούν την περιοχή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε κοντινή απόσταση από το σημείο των ερευνών, είχε εντοπιστεί αυτοκίνητο που είχε δανείσει ένας από τους συλληφθέντες στον 25χρονο βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση του Περικλέους. Το εν λόγω αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί στην περιοχή μετά από σκασμένο ελαστικό και οι ανακριτές εκτιμούν ότι σχετίζεται με την υπόθεση.

Το διάταγμα κράτησης του 25χρονου εκπνέει αύριο και πρόθεση των ανακριτών είναι να ζητήσουν ανανέωση του.

Διαβάστε ακόμη: «Ντόμινο» εξελίξεων στην υπόθεση εξαφάνισης του Άγγελου Περικλέους

Ο αριθμός των υπόπτων μέχρι στιγμής έφθασε τους έξι

Η πρώτη σύλληψη αφορά στον 24 ετών χάκερ και βασικό ύποπτο στην υπόθεση. Ο 24χρονος είναι ύποπτος για απαγωγή με σκοπό τον φόνο.

Η δεύτερη αφορά σε άνδρα ηλικίας 36 ετών, στον οποίο ανήκει το όχημα που κινείτο ο χάκερ.

Η τρίτη αφορά σε άνδρα ηλικίας 50 ετών και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα κράτησης 3 ημερών.

Η τέταρτη αφορά σε πρόσωπο 38 ετών και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα κράτησης 8 ημερών.

Η πέμπτη αφορά σε άνδρα ηλικίας 71 ετών, ο οποίος είναι θείος του χάκερ και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα κράτησης 8 ημερών.

Η έκτη αφορά στη 59 ετών μητέρα του χάκερ και εναντίον της εκδόθηκε διάταγμα κράτησης 3 ημερών.

Τα στοιχεία

Κατόπιν ερευνών στην οικία του χάκερ, εντοπίστηκαν δύο ρόπαλα και υπάρχει μαρτυρία πως ο Περικλέους τον απείλησε με πιστόλι, ενώ μετά από έρευνες στο ξενοδοχείο που έμενε ο βασικός ύποπτος, εντοπίστηκαν χειροπέδες.

Ο δεύτερος στη σειρά συλληφθείς, κατονόμασε τον 38χρονο ως τον μεσολαβητή που διευθέτησε να δοθεί όχημα στον 24χρονο χάκερ και αφορά στο όχημα που εντοπίστηκε στην περιοχή, όπου ήταν το τελευταίο σήμα του κινητού του Περικλέους.

Στην οικία του 38χρονου, εντοπίστηκε ένα τεκμήριο, ενώ προέκυψε μαρτυρία πως αυτός είχε εκμυστηρευτεί σε πρόσωπο πως αγόρασαν ρόπαλα, ώστε να απαγάγουν μαζί με τον χάκερ, τον Περικλέους.

Μαρτυρία ακόμη αναφέρει ότι «ο 38χρονος και 71χρονος θείος του χάκερ είχαν μεταβεί στο πεδίο βολής Παλιομετόχου και για να κάψουν το όχημα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος ύποπτος είχε πληροφορίες ότι σχεδιαζόταν η απαγωγή του ελλείποντα.

Ενώπιον των ανακριτών και μια γραπτή μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία, ο βασικός ύποπτος σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες επισκέφθηκε πολυκατάστημα στη Λεμεσό και αγόρασε κολλητικές ταινίες, φτυάρια, γάντια, σακούλες και τσεκούρι.

Τέλος, σύμφωνα με στοιχεία και μαρτυρίες που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές της υπόθεσης, οι σχέσεις που διατηρούσε ο Άγγελος Περικλέους με τον 24χρονο βασικό ύποπτο στην υπόθεση ήταν συγκρουσιακές, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, κατεύθυνση στις έρευνες που πιθανόν να ανοίξουν και το δρόμο για νέες συλλήψεις αναμένεται να δώσουν  και τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των υπόπτων.

Διαβάστε ακόμη: Εξαφάνιση Περικλεούς: Ο ρόλος της μητέρας του χάκερ και των άλλων συλληφθέντων

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απαγωγή Περικλέους, Ζυγίου,apagogi perikleous, zygiou