Ολονύχτια η διαδικασία διερεύνησης φόνου 9χρονης- Αύριο νεκροτομή

Ολονύχτια αναμένεται να είναι η διαδικασία διερεύνησης της πρωτοφανούς για τα κυπριακά δεδομένα υπόθεσης δολοφονίας 9χρονης από τον 13χρονο αδερφό της στη Λάρνακα το απόγευμα της Τρίτης (6/11).

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία αναμένεται να γίνει παρουσία ψυχολόγων καθώς και λειτουργών του Γραφείου Ευημερίας, οι οποίοι παρακολουθούσαν τον 13χρονο, δεδομένου και της οικογενειακής κατάστασης του, αφού οι γονείς του είναι χωρισμένοι.

Η διερεύνηση αναμένεται να είναι χρονοβόρα εάν λάβουμε υπόψη πόσο ιδιάζουσα είναι η υπόθεση, ενώ πρέπει να αναφερθεί ότι με βάση τη νομοθεσία ο 13χρονος

είναι ποινικά ανεύθυνος.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους οι οποίοι αναμένεται να διεξάγουν αύριο και τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 9χρονου κοριτσιού, ενώ θα ζητηθεί γνωμάτευση από τη νομική υπηρεσία.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με όσα δήλωσαν στον ανταποκριτή του Σίγμα, Μαρίνο Παυλικκά, το κοριτσάκι εντοπίστηκε από γείτονες στον δρόμο έξω από το σπίτι ανάσκελα σε λίμνη αίματος.

Σύμφωνα πάντα με δηλώσεις γειτόνων, το 13χρονο αγόρι παρουσίαζε στο παρελθόν προβληματική συμπεριφορά, ενώ όταν έγινε το φονικό, τα δύο παιδιά ήταν μόνα τους στο σπίτι.

Εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας μετέφερε η κάμερα του Σίγμα και μεταδόθηκαν στις Τομές στα Γεγονότα.

Υπενθυμίζεται ότι το εννιάχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ύστερα από μαχαιριές που δέχθηκε από τον ανήλικο αδελφό της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι 13 χρονών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, το ΤΑΕ Λάρνακας ειδοποιήθηκε γύρω στις πέντε το απόγευμα για μαχαιρώματα σε σπίτι στην Οδό Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου, στην περιοχή 'Αγιος Ιωάννης στην Λάρνακα.

Με την άφιξη της Αστυνομίας στην σκηνή, εντοπίστηκε μαχαιρωμένο ένα κοριτσάκι Ρομά, ηλικίας 9 χρόνων.

Με ασθενοφόρο το κοριτσάκι διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Από τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας φαίνεται ότι το κοριτσάκι μαχαιρώθηκε από τον ανήλικο αδελφό της, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί δέχτηκε μαχαιριές στην πλάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα