Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το Bazics CY

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα Bazics CY με έδρα του την Κύπρο άνοιξε τις διαδικτυακές του πόρτες τον περασμένο Ιούνιο.

Το όνομα Bazics CY προήλθε από την αγγλική λέξη bazics που σημαίνει τα βασικά, όπως για παράδειγμα τα must-have κομμάτια που χρειάζεται η γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας. Στα μάτια του Bazics CY τα βασικά φαίνεται να είναι πολύ ιδιαίτερα και είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένα.

Οι

διεθνείς εταιρείες όπου διατίθενται στο διαδικτυακό κατάστημα είναι ξεχωριστές και μοναδικές με εντυπωσιακή αισθητική η κάθε μια με τον δικό της χαρακτήρα. Όπως η αυστραλέζικη Le Specs με τα ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου, η Cheap Monday που έγινε γνωστή για τα στενά, ποιοτικά της skinny jeans, με έδρα της την Στοκχόλμη, η Runaway The Label, η κολομβιανή Phax Swimwear, η Ivory and Chain, η σουηδική Rut &Circle, η Gracie Ronerts New York, η Glo Tatts και άλλες ανερχόμενες εταιρείες όπως η Seven Wonders με κύριο στοιχείο της τα λαμπερά ρετρό- εμπνευσμένα σχέδια και τις vintage λεπτομέρειες

Το Bazics CY με μερικά απλά βήματα και με ένα κλικ σου παρέχει υψηλής ποιότητας ρούχα και αξεσουάρ για εντυπωσιακές εμφανίσεις με χρόνο παράδοσης μέχρι και την ίδια ημέρα για τις εντός Κύπρου παραγγελίες.

Η τελευταία φωτογράφηση του Bazics CY πραγματοποιήθηκε στην Λάρνακα στον όμορφο χώρο του café bar Bolivar House όπου έντυσε με τη γοητεία της η υπέροχη Χαριτίνη Ηλιάδου φορώντας τις καινούργιες παραλαβές όπου φωτογραφήθηκε από τον ταλαντούχο φωτογράφο Λεωνίδα Λεωνίδου.

Η ομάδα του Basics CY φαίνεται να επιλέγει σωστά και ιδιαίτερα την αρμονική ισορροπία μεταξύ της κομψότητας και της καλαισθησίας και σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση την απλότητα και τον αυθορμητισμό, δημιουργεί τον ιδανικό προορισμό για τις διαδικτυακές σας αγορές.

Mε την εγγραφή σας στο Newsletter της ιστοσελίδας του Bazics CY λαμβάνετε στο email σας τα τελευταία νέα, προσφορές, ενημερώσεις και κωδικό έκπτωσης 15% για την πρώτη σας παραγγελία.

Keywords
Τυχαία Θέματα