Τα τελευταία λόγια του 8χρονου της τραγωδίας σε σχολείο(pic)

Τραγωδία σε σχολείο του Σίδνεϊ στην Αυστραλία, όπου δύο μικροί μαθητές έχασαν τη ζωή τους, όταν ένα όχημα εισέβαλε στην τάξη τους, ενώ παρακολουθούσαν το μάθημά τους.

Σίδνεϊ: Όχημα εισέβαλε σε σχολείο-Παιδιά έχασαν τη ζωή τους

Δύο 8χρονα αγόρια σκοτώθηκαν και τρία κορίτσια μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο. Μια 9χρονη μαθήτρια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η κατάσταση των άλλων, ηλικίας 8 ετών, είναι σταθερή.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τους, μιλούν για δυστύχημα, σημειώνοντας πως η 52χρονη οδηγός

του οχήματος δεν «έπεσε» σκόπιμα στο σχολείο.

Παρ’ όλα αυτά, η οδηγός αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση με πρόκληση θανατηφόρου ατυχήματος.

Τα τελευταία λόγια του ενός από τους δύο 8χρονους, έδωσε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα The Sun. Όπως αναφέρει, ο 8χρονος φώναζε τη μαμά του ενώ βρισκόταν στη σκηνή της τραγωδίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σκηνή έσπευσαν περαστικοί, οι οποίοι σήκωσαν το αυτοκίνητο για να απεγκλωβίσουν το παιδί, που τελικά «έσβησε».
«Προφανώς πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό», τόνισε ο επικεφαλής της αστυνομίας, σημειώνοντας πως ειδικοί στα τροχαία ατυχήματα βρίσκονται στο σημείο και διερευνούν τις συνθήκες που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης, στο δημοτικό σχολείο της Γκρινάκρ, προκαλώντας πανικό σε δασκάλους και μαθητές. «Επικράτησε πανδαιμόνιο», σημειώνουν μέλη των σωστικών συνεργείων που έφθασαν στο σημείο, περιγράφοντας σκηνές πανικού, με παιδιά να κλαίνε και να ζητούν τους γονείς τους.

Τη στιγμή που το αυτοκίνητο εισέβαλε στην τάξη, σε αυτήν βρίσκονταν 24 παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα