Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ δεν θέλουν τον Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φέρεται ως επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Λουίς φαν Χάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά υπάρχουν αντιδράσεις.

Κι όταν αυτές οι αντιδράσεις προέρχονται από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τότε πως να μην τις λάβει υπόψη η διοίκηση; Ο Πορτογάλος τεχνικός παραμένει χωρίς δουλειά μετά την απομάκρυνσή του από την Τσέλσι και λογικά περιμένει την απόλυση του Ολλανδού συναδέλφου του για να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ».

Το σενάριο αυτό κάθε άλλο παρά απίθανο είναι, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν αυτό

θα συμβεί στη διάρκεια της σεζόν ή αν η αλλαγή στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» θα γίνει το καλοκαίρι. Ο μάνατζερ του Μουριίνο, Ζόρζε Μέντες, φέρεται να έχει κάνει ήδη επαφές με τη διοίκηση του συλλόγου, υπήρξαν διαπραγματεύσεις, όπως αναφέρουν αγγλικές εφημερίδες, αλλά το πρόβλημα είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν θέλουν τον Πορτογάλο στον πάγκο.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ένας Ιταλός μάνατζερ με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Corriere dello Sport». «Είναι σίγουρο ότι η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αλλά ο φαν Χάαλ ποντάρει στην υποστήριξη των παικτών, οι οποίοι δεν θέλουν με τίποτα τον Μουρίνιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βιτσέντζο Μοραμπίτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα