Οι Κύπριοι επιχειρηματίες στο ΗΒ που έφεραν το lockdown στα μέτρα τους

Μία κυπριακή επιχείρηση τροφοδοσίας (Catering) στην πόλη Νορθάμπτον της Βρετανίας κατάφερε να κάνει την πανδημία να λειτουργήσει υπέρ της με την προσαρμογή της στις ανάγκες της εποχής.

Σύμφωνα με τη «Northampton Chronicle and Echo», η επιχείρηση My Meze BBQ που στήθηκε περίπου πριν τρία χρόνια από Κύπριους, ασχολείτο κυρίως με τροφοδοσία σε ιδιωτικές εκδηλώσεις, αλλά η επιβολή του πρώτου lockdown στη Βρετανία έθεσε εμπόδια στη λειτουργία της.

Ο Τζάστιν Βανέζη, ένας εκ

των ιδιοκτητών, εξηγεί στο δημοσίευμα ότι με τον ερχομό της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων που οδήγησαν σε ακυρώσεις εκδηλώσεων, έπρεπε άμεσα να αλλάξει τακτική.

Έτσι ο 37χρονος Κύπριος υιοθέτησε δύο νέους τρόπους εργασίας. Πρώτον, άρχισε να φτιάχνει φαγητά στο σπίτι του για παραλαβή ή κατ’ οίκον παράδοση. Δεύτερον, άρχισε να πουλάει πακέτα, τα οποία περιείχαν τα υλικά που χρειάζονταν οι πελάτες για να φτιάξουν τον δικό τους γύρο, όπως η σπιτική του σως, η ειδική πίτα και φρέσκα λαχανικά και γαρνιτούρες.

Αυτά τα πακέτα αποδείχτηκαν εξαιρετικά δημοφιλή κατά τη διάρκεια των lockdown με εκατοντάδες πωλήσεις.

Ο Κύπριος ανέφερε ότι «ήταν πραγματικά υπέροχο να δουλεύουμε εν μέσω καραντίνας. Τα πακέτα αυτά έδωσαν στους ανθρώπους την ευκαιρία να φτιάχνουν BBQ έξω το καλοκαίρι αλλά και να τα μαγειρεύουν εντός του σπιτιού τον χειμώνα».

Διαβάστε επίσης:

Άλλοι έξι Κύπριοι πέθαναν από κορωνοϊό στη Βρετανία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κύπριοι,kyprioi