Οι ιταλικές δεν επιρέπουν σε διεθνείς παίκτες να ταξιδέψουν!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε αρκετές Εθνικές ομάδες της Ευρώπης και όχι μόνο, η απόφαση των ιταλικών Αρχών να απαγορεύσουν σε διεθνείς ποδοσφαιριστές να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους Ιταλούς...

Σοβαρός είναι ο κίνδυνος αρκετές Εθνικές ομάδες να παραταχθούν χωρίς τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Serie A, μιας και οι ιταλικές Αρχές υγείας έχουν δώσει εντολή να μην τους επιτραπεί να ταξιδέψουν για το εξωτερικό, να φύγουν από τις πόλεις όπου βρίσκονται αυτή την στιγμή λόγω κορωνοϊού.

Την

αρχή έκανε η αρμόδια επιτροπή στην Φλωρεντία η οποία ενημέρωσε πως απαγορεύει την μετακίνηση των διεθνών της Φιορεντίνα, μετά το θετικό κρούσμα του Καγιεχόν. Κανονικά η Φιορεντίνα πρέπει να μπει σε ένα είδος «φούσκας», ουσιαστικά σε απομόνωση για ένα διάστημα 10 ημερών.

Το απόγευμα της Κυριακής ακολούθησαν ανάλογες εντολές από αρκετές άλλες περιοχές της Ιταλίας, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν οι διεθνείς στις πόλεις όπου βρίσκονται.

Τον περασμένο μήνα είχε προκαλέσει σάλο η κίνηση έξι παικτών της Γιουβέντους, μεταξύ των οποίων και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, να φύγουν από την «φούσκα» που ήταν η ομάδα του Τορίνο για να ταξιδέψουν στις πατρίδες τους λόγω των αγώνων με τις Εθνικές ομάδες. Μάλιστα ο Εισαγγελέας του Τορίνο ξεκίνησε έρευνα για το συμβάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα