«Ό,τι και να λένε, ο φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας, δύο πέναλτι καθαρά»

Τη δεύτερη ήττα της σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος υπό τον Ζοάν Καρίγιο υπέστη το βράδυ της Κυριακής (8/11) η ΑΕΚ, η οποία υπέκυψε με 1-0 στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Την επίσημη θέση των Λαρνακέων για το παιχνίδι έδωσε ο Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος εξέφρασε και παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις στα τελευταία λεπτά. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ στον Super Sport FM

104,0 για...

...το ντέρμπι: «Κρίθηκε από ένα πολύ ωραίο γκολ. Υστερήσαμε στο δημιουργικό κομμάτι, πληρώσαμε και τον τρόπο που αμυνθήκαμε, υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης. Χάσαμε και τον Άμπραχαμ, φαίνεται να είναι σοβαρό το πρόβλημα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι ούτε από την εικόνα ούτε από το αποτέλεσμα. Δεν ήμασταν δημιουργικοί, δεν είχαμε κατοχή μπάλας και δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνα των αντιπάλων. Σε τέτοιου είδους παιγνίδια πρέπει να είσαι απόλυτα αποτελεσματικός».

...τη διαιτησία: «Είναι και οι φάσεις στα τελευταία λεπτά, δυο πέναλτι ήταν καθαρά, ότι και να λέει ο οποιοσδήποτε, ο φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας και δείχνει τι έγινε, υπήρχαν δυο παραβάσεις. Ό,τι έγινε λάθος από μεριάς μας, θα το διορθώσουμε, το τι έγινε από άλλους είναι διαφορετικό θέμα. Θα μπορούσαμε και σε μέτρια βραδιά να είχαμε κέρδος».

...τη διακοπή: «Η διακοπή δεν κρίνεται ωφέλιμη για μας. Θα απουσιάζουν οι διεθνείς…»

...τη συνέχεια: «Αφήνουμε στην άκρη το χθεσινό ντέρμπι, για να διορθώσουμε αυτά που μπορούμε και εστιάζουμε στο επόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα