Οι Γ. Ασφάλειες Κύπρου προβάλλουν την κυπριακή φύση

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου έχουν δημιουργήσει για τη νέα χρονιά ένα ημερολόγιο γεμάτο με όμορφες εικόνες από την Κύπρο και την κυπριακή φύση. Το ημερολόγιο, εκτός από ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε γραφείο, αποτελεί και μέσο προβολής της ομορφιάς του νησιού μας, μέσα

από το φακό νέων κύπριων φωτογράφων που την απαθανάτισαν με το δικό τους τρόπο, σε κάθε μήνα και εποχή.

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα της Κύπρου από την ίδρυσή τους, το 1951. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας δίνουν την ευκαιρία σε ταλέντα του τόπου μας να αναδείξουν τις ικανότητες και το έργο τους. Το ημερολόγιο 2016 αποτελεί μια ευκαιρία να προβληθεί η κυπριακή φύση μέσω νέων καλλιτεχνών τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών. Οι Κύπριοι φωτογράφοι που με τα έργα τους κόσμησαν το ημερολόγιο 2016 των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου είναι οι Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Αντώνης Λοϊζίδης, Silvio Rusmigo, Μαριλένα Ευσταθίου, Αντρέας Κωνσταντίνου και Κυριάκος Αρκατίτης.

Οι Γενικές, μέσα από τη θεματολογία των ετήσιων ημερολογίων τους, όπως είναι για παράδειγμα η φύση, η αρχιτεκτονική και ο άνθρωπος στόχο έχουν να αναδείξουν την κουλτούρα και την ταυτότητα του τόπου μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα