Διοργανώνει μέρα γνωριμίας

Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας, την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Πύλα, Λάρνακα.

Σκοπός είναι η γνωριμία των ενδιαφερόμενων υποψήφιων φοιτητών/τριών και των οικογενειών τους με

την μοναδική Κυπριακή - Βρετανική Πανεπιστημιακή εμπειρία που προσφέρεται στην Κύπρo και την ενημέρωσή τους για όλα τα προγράμματα σπουδών και ακαδημαϊκών θεμάτων.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει την ευκαιρία να κάνει το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού και να μάθει τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά του και τις προτιμήσεις του.

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό αλλά και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου θα σας ενημερώσουν για θέματα που σχετίζονται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο, όπως θέματα σταδιοδρομίας, στέγασης, υποτροφιών, οικονομικών διευκολύνσεων, αλλά και για τη φοιτητική ζωή στο UCLan Cyprus.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξάγονται ξεναγήσεις στους χώρους του Πανεπιστημίου, όπως στα κτήρια, στις αίθουσες διδασκαλίας και στις φοιτητικές εστίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μέρα γνωριμίας επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.uclancyprus.ac.cy ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 24694000/5.

Keywords
Τυχαία Θέματα