Οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ από Τιμούρ και Πετράκη

Ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια και ο Γιάννης Πετράκης του Απόλλωνα, παραχώρησαν δηλώσεις μετά το ντέρμπι που έγινε στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". 

Οι τοποθετήσεις του Κετσπάγια

"Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεχθήκαμε εύκολο γκολ, μετά έγιναν κάποια πράγματα, ο Απόλλωνας έμεινε με δέκα. Προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε αρκετά. Σε μία φάση που κάναμε εμείς σουτ, δεχθήκαμε μέσα από αντεπίθεση το γκολ. Πάλι καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και στο τέλος

θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Θα ήταν άδικο για τον Απόλλωνα όμως που είχε μείνει με δέκα και σκόραρε δύο γκολ. Στο β’ μέρος ούτε 20 λεπτά δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο και είχαμε μόνο τέσσερα λεπτά καθυστέρηση. Δεν σχολιάζω τις φάσεις, δεν τις έχω δει. Το αποτέλεσμα δεν ήταν ούτε για εμάς ούτε για τον Απόλλωνα, θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας μέχρι τέλους του πρωταθλήματος. Όταν κάνεις εύκολα λάθη στην άμυνα, δίνεις αέρα στον Απόλλωνα. Πιο πολύ εμένα με πείραξε το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε. Έχουμε άλλα 9 παιχνίδια και δεν είναι εύκολο ούτε για μας ούτε για τους άλλους. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Κάθε απώλεια μπορεί να στοιχίζει"

Οι τοποθετήσεις του Πετράκη

"Είχαμε άνισο αγώνα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι παρότι πιστεύω έπρεπε να ήταν διαφορετικό, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Δυστυχώς το VAR παρόλο που το θεωρώ σπουδαίο αφήνει την ίδια φάση να κριθεί διαφορετικά. Αυτό συμβαίνει και παραδόξως συμβαίνει εις βάρος μας. Σε ένα παιχνίδι αλλάζουν τα δεδομένα. Κτίσαμε μια ομάδα με αξιοπρέπεια και ήθος. Θα παλέψουμε όπως αρμόζει στην ιστορία του Απόλλωνα και θα δούμε στο τέλος τι καταφέραμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα