Οι Χιτ τιμώρησαν τον Ουάιτσαϊντ

Τις δηλώσεις κατά του προπονητή του Έρικ Σποέλστρα, θα κληθεί να... πληρώσει ο Χασάν Ουάιτσαϊντ, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας της South Beach τιμώρησαν τον εκρηκτικό σέντερ με πρόστιμο.

Ο Χασάν Ουάιτσαιντ, μετά την ήττα των Χιτ στην παράταση από τους Νετς, ήταν έξω φρενών, επειδή η ομάδα του δεν του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα. Μάλιστα, στις δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα φρόντισε

να δείξει την απογοήτευσή του, με την ομάδα από το Μαϊάμι να του επιβάλλει πρόστιμο.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία των Χιτ κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, αλλά με αρνητικό τρόπο αυτή τη φορά, καθώς έκανε δηλώσεις στο τέλος του αγώνα, οι οποίες προσέβαλαν την ομάδα του Έρικ Σποέλστρα, σύμφωνα με τη διοίκηση του Μαϊάμι. Αφορμή στάθηκε ο λίγος χρόνος συμμετοχής του στον αγώνα με τους Νετς, αφού δεν χρησιμοποιήθηκε τα τελευταία 20 λεπτά. Το ποσό που του επιβλήθηκε βέβαια από τη διοίκηση παραμένει άγνωστο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε: «Το Μαϊάμι έχει ένα από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα. Οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν καλό σέντερ. Αυτά είναι βλακείες. Είναι πραγματικά βλακεία. Υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα καλό σέντερ».

Ενώ σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στον σύλλογο, με αφορμή το περιστατικό, απάντησε: «Δεν ξέρω. Ίσως ναι».

Θυμίζουμε πως ο Ουάιτσαιντ έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο (απομένουν δύο χρόνια) με την ομάδα του Μαϊάμι έναντι 98 εκατ. δολαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα