Χιμένεθ στους παίκτες: "Είμαστε πολύ κοντά στον τίτλο..."

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έριξε τους τόνους για το πρωτάθλημα και ζήτησε σοβαρότητα και συγκέντρωση μέχρι τέλους.

Πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης, ο Ισπανός τεχνικός συγκέντρωσε τους παίκτες του και αρχικά τούς μίλησε για το χθεσινό ματς: «Στο πρώτο 20λεπτο δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά μετά το ισορροπήσαμε και καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ που ήταν σημαντικό

για να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάρουμε τη νίκη».

Ο Χιμένεθ αναφέρθηκε και στη συνέχεια της σεζόν, τονίζοντας: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη και είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως, θα σας πω ό,τι είπα και στους δημοσιογράφους χθες. Στον μαραθώνιο, το τελευταίο χιλιόμετρο είναι το πιο δύσκολο. Βλέπεις τον τερματισμό, αλλά σου φαίνεται πιο μακριά. Πρέπει, λοιπόν, να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια διάθεση, κοιτώντας πάντα το επόμενο παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας, μετά τη διακοπή, τον Πλατανιά, που μπορεί να είναι τελευταίος, αλλά κι αυτός κάνει μια προσπάθεια να σωθεί, δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε».

Τέλος, ο τεχνικός από την Ανδαλουσία έστειλε μήνυμα ετοιμότητας σε όλους: «Κάποιοι από εσάς μπορεί να μην είναι χαρούμενοι με το γεγονός ότι δεν έπαιξαν χθες, όμως έτσι είναι τα πράγματα. Έχουμε πολλούς παίκτες και δεν γίνεται να παίζουν όλοι, πρέπει σε κάθε παιχνίδι να γίνει μια επιλογή. Αλλά εσείς πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά και να είστε έτοιμοι, γιατί στα επόμενα παιχνίδια όλοι θα χρειαστεί να βοηθήσετε».

Keywords
Τυχαία Θέματα