Οι αριθμοί λένε την αλήθεια

Μπορεί η Εθνική Κύπρου στον ισόπαλο χωρίς τέρματα αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία να, να ήταν ελαφρώς καλύτερη σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στο Κόσοβο που χάσαμε με 0-2, όμως, η ουσία δεν αλλάζει. 

Για άλλη μια φορά, η παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν ήταν ικανοποιητική. Δεν μπορέσαμε να βρούμε τον δρόμο προς τα δίχτυα με φυσικό επακόλουθο να μείνουμε μακριά από την νίκη. Δεν υπάρχει πλάνο στο παιχνίδι μας και δύσκολα μπορούμε να βρούμε κάτι θετικό για να σχολιάσουμε. 

Οι αριθμοί που συνοδεύουν

την Εθνική Ανδρών δεν μας δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξούμε. Επίσης, δεν βλέπουμε καμιά βελτίωση με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο. 

Σε 16 αγώνες με τον Ελλαδίτη τεχνικό στο τιμόνι της Εθνικής έχουμε πετύχει δύο νίκες, πήραμε τέσσερις ισοπαλίες ενώ γνωρίσαμε την ήττα σε δέκα αγώνες. Παράλληλα, πετύχαμε μόνο 6 τέρματα (αυτά σε τέσσερα παιχνίδια) και δεχθήκαμε 28. Τραγικός απολογισμός. 

Με λίγα λόγια, η Κύπρος σκοράρει 0,37 γκολ ανά αγώνα και δέχεται 1,75 γκολ ανά αγώνα (σχεδόν δύο τέρματα). 

Τα πιο πάνω νούμερα είναι μέσα από παιχνίδια με Εθνικές που δεν τις λες και μεγαθήρια. Σε καλύτερο επίπεδο φυσικά από το δικό μας, όμως, αν δεν ανεβάσεις τον πήχη, οι διακρίσεις δεν θα έρθουν ποτέ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεμάτος από δικαιολογίες, άδειος από ιδέες
Keywords
Τυχαία Θέματα
Οι αριθμοί λένε την αλήθεια,