Άλλαξε ο καιρός: Βροχή και κεραυνοί στην Αθήνα

Απότομη αλλαγή του καιρού με βροχές και κεραυνούς στην Αθήνα.Μετά την προειδοποίηση της ΕΜΥ για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από τη Δευτέρα (6/6), το σκηνικό του καιρού άλλαξε με βροχές και κεραυνούς στην Αθήνα και ειδικά
στα βόρεια προάστια. Πού…

Στη Θεσσαλονίκη έως τα ξημερώματα της Τρίτης θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες και από το μεσημέρι και μετά θα περιοριστούν και θα εντοπίζονται στα ορεινά και στο εσωτερικό της κεντρικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 21 ως 26 βαθμούς.

Την Τετάρτη η μέρα θα ξεκινήσει καλά, αλλά από το μεσημέρι και μετά ο καιρός χαλάει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ δυνατές μπόρες θα έχουμε σε Θεσσαλία, Ήπειρο και άλλα σημεία στα βόρεια της χώρας.

Την Πέμπτη θα έχουμε βροχές στην Αττική, στην Πελοπόννησο και το νότιο Ιόνιο. Στα ΒΔ της χώρας θα έχουμε έντονα φαινόμενα και πολύ άστατο καιρό και οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιοι. Την Παρασκευή σχεδόν όλη θα έχει άστατο καιρό. Από την Αττική έως και τη βόρεια Ελλάδα θα έχουμε κακοκαιρία συνοδευόμενες από δυνατούς ανέμους. Υπάρχουν δε ενδείξεις ότι θα πέσει πολύ νερό.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άλλαξε, Βροχή, Αθήνα,allaxe, vrochi, athina