Οι αντιδράσεις μετά την πρόθεση αποχώρησης του Χάρη από το ΥΠΟΙΚ

Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά την δήλωση του Χάρη Γεωργιάδη ότι προτίθεται να αποχωρήσει από το Υπουργείο Οικονομικών μετά από 9 μήνες.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟν Νικόλας Παπαδόπουλος, τοποθετήθηκε μέσω twitter, αναφέροντας:

«Η δήλωση πρόθεσης του Υπουργού Οικονομικών να αποχωρήσει μετά από 9 μήνες, δεν συνιστά ανάληψη πολιτικής ευθύνης.

Η παραμονή του θα προκαλέσει έλλειμμα αξιοπιστίας

και αστάθεια στην κυπριακή οικονομία.

Το ΔΗΚΟ επιμένει στην άμεση παραίτησή του».

Από την πλευρά της, η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου έγραψε στο twitter: «Δεν είναι θέμα του Χάρη να αποφασίσει ποτέ θα φύγει. Σιγά μην μας κάνει και χάρη ο Χάρης. Ο Χάρης έπρεπε να παυθεί χτες ... τα επικοινωνιακά να τα παρατήσουν. Οι ηλίθιοι μας τελείωσαν».

"Όσον αφορά τις πολιτικές ευθύνες η θέση της ΕΔΕΚ είναι σαφέστατη. Οι πολιτικές ευθύνες πρέπει να αναλαμβάνονται από αυτούς που είχαν την πολιτική ευθύνη διαχείρισης του Συνεργατισμού. Όπως φαίνεται όμως αυτοί δεν έχουν διάθεση να τις αναλάβουν. Σε αυτή την περίπτωση, τότε, οι πολιτικές ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν από τους πολίτες με τη ψήφο τους", αναφέρει σε ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης έγραψε: «Μια παραίτηση που μοιάζει με εγκυμοσύνη. "Καλή ελευθερία" δεν ευχόμαστε στις εγκύους; Ελπίζουμε να είναι φυσιολογικός ο τοκετός και να μην καταφύγουμε σε ...καισαρική».

Keywords
Τυχαία Θέματα