Οι Cyprus Olympians συνεργάτης του προγράμματος Erasmus+

Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. - Cyprus Olympians βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει ενταχθεί ως συνεργάτης στο πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο A whole school approach promoting health enhancing physical activity / HEPA με Συντονιστή το Τμήμα  Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Frederick. 

Στο πιο πάνω πρόγραμμα Erasmus+ πέραν της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. και του Πανεπιστημίου Frederick συμμετέχουν μεταξύ άλλων και το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του

Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και άλλων Πανεπιστημίων όπως της Ουαλίας, Ιταλίας, Φιλανδίας.

Το πρόγραμμα έχει σκοπό να διεξάγει έρευνα με στόχο τη δημιουργία υλικού για μια ολική προσέγγιση και προώθηση της φυσικής δραστηριότητας για βελτίωση της υγείας (Health-Enhancing Physical Activity) στο σχολικό περιβάλλον. Η έρευνα θα χρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ και έχει εγκριθεί από το Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας και Αξιολόγησης (Κ.Ε.Ε.Α.) του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού &Νεολαίας. 

Η επιλογή, πρόσκληση για συμμετοχή της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. στο πιο πάνω συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί μια σημαντική και τιμητική αναγνώριση της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. με την οποία ευελπιστεί όπως βοηθήσει στην υγεία της νεολαίας και του Αθλητισμού στον Τόπο μας.

Δελτίο Τύπου

Keywords
Τυχαία Θέματα