Στοιχεία για περσινή υπόθεση ναρκωτικών οδήγησαν στη σύλληψη δύο ατόμων

Στη σύλληψη δύο προσώπων, άνδρα ηλικίας 50 ετών και γυναίκας ηλικίας 69 ετών, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με τον εντοπισμό κοκαΐνης βάρους 800 γραμμαρίων, πριν από ένα χρόνο, στη Λεμεσό.


Την ποσότητα κοκαΐνης καθώς και χρηματικό ποσό 10.330 ευρώ, εντόπισαν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, στις 16 Μαΐου 2020, ενώ ακολούθησε η σύλληψη

τεσσάρων προσώπων, δυο ανδρών 56 και 20 χρόνων και δυο γυναικών 40 και 69 χρόνων, με την τελευταία να αφήνεται ελεύθερη, αφού εναντίον της δεν προέκυψε ικανοποιητική μαρτυρία.

Ακολούθησαν, στις 18 και 19 Μαΐου 2020, αντίστοιχα, οι συλλήψεις ακόμη δύο ανδρών, 60 και 44 ετών, ενώ στις 22 Ιουνίου 2020 συνελήφθη και έβδομο πρόσωπο, άνδρας ηλικίας 29 ετών.

Διαβάστε επίσης: H Επ. Λοϊζίδου απαντά σε ερωτήσεις για εφαρμογή και επιτήρηση των μέτρων

Ο 60χρονος και ο 29χρονος αφέθηκαν ωστόσο ελεύθεροι, αφού δεν προέκυψε ικανοποιητική μαρτυρία εναντίον τους, ενώ εναντίον του 44χρονου, καθώς και των τριών άλλων υπόπτων, καταχωρήθηκε υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών για εκδίκαση από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο στη Λεμεσό.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, η Αστυνομία εξασφάλισε πρόσφατα νέα στοιχεία εναντίον της 69χρονης που πέρσι αφέθηκε ελεύθερη, καθώς και εναντίον 50χρονου άνδρα, οι οποίοι συνελήφθηκαν χθες το βράδυ από μέλη της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό.

Οι δύο τους τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών ανακρίσεων, ενώ τις εξετάσεις συνεχίζει το επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό
 

Keywords
Τυχαία Θέματα