Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Εργασίες εγκατάστασης νέου μετρητή κυκλοφοριακής ροής σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού στην κατεύθυνση προς Λάρνακα/Λεμεσό θα εκτελούνται το Σάββατο, 25 Ιουνίου, μεταξύ των ωρών 5πμ–12μμ.

Ειδικότερα το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοίνωσε ότι στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1), αμέσως μετά την αερογέφυρα Λατσιών με κατεύθυνση προς Λάρνακα/Λεμεσό, θα γίνει η εγκατάσταση επαγωγικών βρόγχων στο οδόστρωμα

και των τριών λωρίδων κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά οι δύο ή η μία λωρίδα κυκλοφορίας, σε μια κατεύθυνση μόνο, μήκους 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές(η) λωρίδες(α) κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα