Ομπράντοβιτς: «Ελπίζω να συνεχίσω στη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ»

Την επιθυμία να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Φενερμπαχτσέ Ούλκερ εξέφρασε, με δηλώσεις του στο τουρκικό "Eurosport", ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, την ώρα που από τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης διαρρέει η πρόθεση της διοίκησης να προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο στον Σέρβο προπονητή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να συνεχίσω στη Φενέρμπαχτσε Ούλκερ. Ο συγκεκριμένος οργανισμός φροντίζει ώστε ο κόσμος που δουλεύει εδώ να είναι ικανοποιημένος. Αισιοδοξώ ότι η συγκεκριμένη κατάσταση θα συνεχιστεί» τόνισε ο επί 13 χρονιές τεχνικός

του Παναθηναϊκού, ο οποίος φέτος διανύει τη δεύτερη σεζόν του στο «τιμόνι» της Φενερμπαχτσέ Ούλκερ.Με μία νίκη στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές της φάσης των «16» της Ευρωλίγκας, ο τουρκικός σύλλογος θα εξασφαλίσει και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, κάτι που δεν είχε καταφέρει τις δύο προηγούμενες φορές που προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.Κάνοντας μίας σύγκριση της περυσινής πρώτης σεζόν του στην τεχνική ηγεσία της «Φενέρ» με την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Ομπράντοβιτς εξήγησε: «Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. Πέρυσι ξεκινήσαμε από μηδενική βάση και θέλαμε χρόνο, ώστε να εξοικειωθούμε με τους παίκτες. Γι' αυτό ακριβώς η φετινή σεζόν είναι πιο εύκολη. Διατηρήσαμε τον πυρήνα της ομάδας και προσθέσαμε κάποια νέα στοιχεία. Είμαι ικανοποιημένος με την πορεία της Φενέρ».Στο τέλος, όταν ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε για το αν αισιοδοξεί αναφορικά με την πρόκριση της ομάδας του στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη (σ.σ. αν συμβεί, θα είναι η πρώτη παρουσία τουρκικού συλλόγου), απάντησε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για φάιναλ φορ. Έχουμε μπροστά μας άλλα δύο παιχνίδια στο “TOP-16”. Τα πλέι οφ είναι μια δύσκολη διαδικασία. Προχωράμε βήμα-βήμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα