Ο Τζόκοβιτς «απειλεί» τον Κόνορς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του «US Open», που διεξάγεται στην Νέα Υόρκη. Στον προημιτελικό, ο Σέρβος σταρ, επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, προηγήθηκε με 6-3 και 6-2 του Γάλλου, Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά, ο οποίος αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο.



Ο 29χρονος «Νόλε» προκρίθηκε έτσι στα ημιτελικά του «US Open»» για 10η συνεχή χρονιά, πλησιάζοντας το θρυλικό ρεκόρ του σπουδαίου Τζίμι Κόνορς,

που είχε αγωνιστεί σε 12 σερί ημιτελικούς στο τουρνουά της Νέας Υόρκης. Ο Τζόκοβιτς απέχει δυο νίκες από την υπεράσπιση του τίτλου του στο τουρνουά και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο, Γκαέλ Μονφίλς. Μάλιστα ο Τζόκοβιτς αναμένει σκληρή μάχη με τον αντίπαλο του:

«Ο Γκαέλ δείχνει να είναι πολύ πιο συγκεντρωμένος στην καριέρα του. Ειδικά στις σκληρές επιφάνειες φέτος, παίζει το καλύτερό του τένις. Είναι πολύ συνεπής. Δεν έχασε ούτε ένα σετ μέχρι τα ημιτελικά. Αυτό λέει πολλά. Σίγουρα περιμένω μια μεγάλη μάχη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρβος μετά το ματς με τον Τσονγκά.

Keywords
Τυχαία Θέματα