Σόμμερ: Για μια κόντρα πήγα με σκισμένο jean στα Emmy Awards

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο καταξιωμένος ηθοποιός, Κώστας Σόμμερ, σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο SigmaLive.

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΣΙΓΜΑ «Προδοσίες», για την γνωριμία του με την Charlize Theron, την αντιπαράθεση με τον κολλητό του, που τον οδήγησε στην παράκαμψη του κανονισμού ενδυμασίας στα Emmy Awards,

όπου εμφανίστηκε με casual ενδυμασία, αντί για κοστούμι, την καριέρα και την προσωπική του ζωή.

«Είχα κόντρα με ένα κολλητό μου, ο οποίος ήταν μαζί μου στο Λος Άντζελες και με “έψησε” να πάω να πάρω ένα λευκό καστόρινο πειρατικό ημίπαλτο σε συνδυασμό με ένα jean σκισμένο, αγκράφα και ένα μαύρο t-shirt. Όταν έφθασα στη σειρά για να δώσω την πρόσκλησή μου, ένας security μου είπε ότι ήμουνα σε λάθος γραμμή διότι νόμιζε ότι ήμουνα “κάποιος” και έτσι κατάφερα να περάσω στο Kόκκινο χαλί των Emmy Awards».

Στο κόκκινο χαλί, όμως, ο Κώστας Σόμμερ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιό Charlize Theron. «Στεκότανε μπροστά μου και απλά ανταλλάξαμε δυο κουβέντες» είπε.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για ένα serial στη Γερμανία, στο οποίο αν τελικά προκύψει συμφωνία θα πηγαινοέρχεται στην Κύπρο, καθώς πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά «Προδοσίες» στις οποίες υποδύεται ένα δικηγόρο με «σκοτεινές» πτυχές, τις οποίες θα «επισκιάσει» ένας θυελλώδης έρωτας.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, μίλησε και για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο, λέγοντας ότι νιώθει ηθική ικανοποίηση. «Είναι πολύ όμορφο ο κόσμος να σου δείχνει την αγάπη του. Αυτό που εισπράττεις είναι ουσιαστικά η επιβράβευση των κόπων σου» είπε.

Καταλήγοντας, ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στα ζητήματα καρδιάς, σημειώνοντας ότι θέλει να εξασφαλίσει μια άνετη ζωή στη σύντροφό του. «Μ’ αρέσει να φροντίζω τον άνθρωπό μου. Να του παρέχω ασφάλεια και να έχω την δυνατότητα να του δίνω πάνω από αυτά που μπορώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα