Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός της BOUSSIAS Cyprus για το 2022

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα ανώτατα στελέχη της αγοράς

Τον Στρατηγικό της Σχεδιασμό παρουσίασε η BOUSSIAS Cyprus, σε μια εορταστική εκδήλωση, με αφορμή και τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων δραστηριοποίησης στην κυπριακή αγορά.

Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός της BOUSSIAS Cyprus επικεντρώνεται σε τρεις πυλώνες:

Πελατοκεντρική προσέγγιση.Προσαρμοστικότητα στα δεδομένα της αγοράς.Στρατηγική Διαφοροποίησης.

Από τον Δεκέμβριο του 2017, η BOUSSIAS Cyprus δραστηριοποιείται

δυναμικά στην παραγωγή και διοργάνωση επιχειρηματικών συνεδρίων, βραβείων και newsletters ( Retail, Health, Business Tech ).

To 2021, η εταιρεία διοργάνωσε περισσότερα από 30 επιχειρηματικά συνέδρια και περισσότερα από 20 επιχειρηματικά βραβεία.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της BOUSSIAS Cyprus, Μαρία Κυριάκου, αναλύοντας στα ανώτατα στελέχη των επιχειρήσεων το πλάνο, καθώς και τα νέα προϊόντα της εταιρείας, τόνισε ότι «η επιτυχία μας τροφοδοτείται από τον ενθουσιασμό και την τόλμη, που αποτελεί μέρος του DNA μας».

Στην εκδήλωση παρέστη και ο εκδότης και CEO της BOUSSIAS, Μιχάλης Μπούσιας, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «μοιραζόμαστε το ίδιο  όραμα και αξίες, που με τόλμη και ενθουσιασμό προσφέρουν οξυγόνο στο κυπριακό επιχειρείν».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της εταιρείας, που βρίσκονται στην οδό Κωλέττη 14, στο Στρόβολο (έναντι Falcon School).

Keywords
Τυχαία Θέματα