Ο Ράσφορντ "κάρφωσε" και την Σίτι (βίντεο)

Η ορμή με την οποία έχει μπει ο Μάρκους Ράσφορντ στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν πρέπει να έχει προηγούμενο, τουλάχιστον στη σύγχρονη εποχή του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο 18χρονος επιθετικός είχε γίνει ήδη ο νέος αγαπημένος των οπαδών των «μπέμπηδων» και σήμερα τους έκανε ακόμη πιο χαρούμενους, καθώς με δικό του γκολ η Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, επικρατώντας 1-0 της Σίτι μέσα στο «Ετιχάντ». Μία εξαιρετική προσπάθεια του νεαρού στο 16΄, μετά από εξίσου

ωραία ασίστ του Μάτα, έκρινε έναν αγώνα όπου οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά ήταν χαρακτηριστικά άστοχοι. Η Γιουνάιτεντ πλησίασε πλέον τη συμπολίτισσά της σε απόσταση ενός βαθμού και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για έξοδο στο Champions League, αν και στο «παιχνίδι» έχει μπει δυναμικά και η Γουέστ Χαμ.

Σε ό,τι αφορά τη μάχη του τίτλου, η Τότεναμ συνεχίζει την καταδίωξη της Λέστερ, καθώς σήμερα νίκησε χωρίς προβλήματα τη Μπόρνμουθ 3-0 και μείωσε ξανά στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από τις «αλεπούδες».

FT - VIDEO (Premier League): Manchester City FC 0-1 Manchester UnitedGoal &Highlights [HD]

Posted by allfootygoals.com on Sunday, 20 March 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα