Σκάνδαλα ΧΥΤΑ & ΧΥΤΥ: Χειροπέδες σε δυο καταζητούμενους

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία στο Αεροδρόμιο Λάρνακας σε δυο απο τους τρείς καταζητούμενους για την υπόθεση, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του SigmaLive οι δυο καταζητούμενοι έφθασαν γύρω στις 19.00 στο Αεροδρόμιο οικειοθελώς, όπου και συνελήφθησαν. Πρόκειται για τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Ιμάρ Μπεκλέρ.

Οι δυο αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου όπου και θα εκδοθεί εναντίον τους διάταγμα προσωποκράτησης.

Εντύπωση προκαλεί η ενίσχυση της ανακριτικής

ομάδας σχετικά με τα σκάνδαλα των χώρων των υγειονομικής ταφής στην περιοχή Κόσιης και Μαραθούντας. Η ανακριτική ομάδα που χειρίζεται τα θέματα αυτά συνεχίζει τις εξετάσεις της, της οποίας προΐσταται ο λοχίας Γιάννος Κωνσταντίνου.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε ενίσχυση της ανακριτικής ομάδας, με στόχο την αποτελεσματικότερη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ καθημερινά προκύπτουν νέα στοιχεία και μαρτυρίες. Η λήψη καταθέσεων από την Αστυνομία συνεχίζεται στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου.

O πρώην Διευθυντής ελλαδικής εταιρείας Helector Δημήτριος Γιαννακόπουλος και δύο υπάλληλοι της εταιρείας, ένας πολιτικός μηχανικός, ο Iμάρ Μπακλέρ, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Helector Αθανάσιος Κατρής.

Στο μεταξύ αύριο Δευτέρα εκπνέουν τα διατάγματα κράτησης των οκτώ ατόμων που συνελήφθησαν για την υπόθεση, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης. Οι οκτώ παρουσιάστηκαν την προηγούμενη Κυριακή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου. Αύριο Δευτέρα η αστυνομία αναμένεται να αιτηθεί την ανανέωση διαταγμάτων κράτησής τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα