Ο Πετεβίνος για Τότεναμ και η απάντηση του στην Ομόνοια

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Τότεναμ, την παρουσία του κόσμου, τις 100 συμμετοχές του Νούνο Μοράις και άλλα. Αναφέρθηκε παράλληλα και στο αίτημα της Ομόνοιας για τα συστήματα VAR και Goal Line Technology.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το παιχνίδι με την Τότεναμ και τον επόμενο με την Αλκή, απάντησε: «Έμεινε στις εντυπώσεις στο βαθμολογικό

κέρδος, γιατί το επίπεδο ποδοσφαίρου που παρουσίασε ήταν αρκετά καλό. Αδικούμε τον εαυτό μας όσον αφορά τις εμφανίσεις μας στο Κυπριακό Πρωτάθλημα. Θα προσπαθούμε μέσα από τα παιχνίδια στην Ευρώπη να γίνουμε πολύ καλύτεροι ως ομάδα και ως σύνολο απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Η ατυχία μας είναι πως βρεθήκαμε σ’ ένα όμιλο με τέτοιες ομάδες. Έχουμε πλέον στραμμένη την προσοχή μας στο πρωτάθλημα, έχουμε να κερδίσουμε δύο παιχνίδια και επιβάλλεται να το κάνουμε κόντρα στην Αλκή».

Για την παρουσία του κόσμου δήλωσε: «Πήρα τον κ. Δώνη να χαιρετήσει τον κόσμο 50 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, αφού συνέχιζαν να τραγουδάνε. Ήταν συγκλονιστική η παρουσία του σ’ όλο το διάστημα της αναμέτρησης. Απένειμαν φόρο τιμής στον Ιαν Μουρς, ενώ άξια θαυμασμού είναι η κίνησή τους στο 2ο ημίχρονο, με τα μάρμαρα του Παρθενώνα».

Για τον Γάλλο Παρατηρητή του αγώνα, ο οποίος ανέφερε πως δεν θα γράψει κάτι για το πανό των οπαδών του ΑΠΟΕΛ για τα κλεμμένα Μάρμαρα του Παρθενώνα, τόνισε: «Ο παρατηρητής του αγώνα μας μετέφερε πως δεν θα γράψει κάτι στο φύλλο αγώνα για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Είναι κοινωνός και υποστηρίζει αυτό που έγραφε στο πανό και σε καμία περίπτωση δεν θα αναφέρει κάτι».

Για τις 100 συμμετοχές του Νούνο Μοράις: «Οι 100 συμμετοχές του Νούνο Μοράις, ιστορία χρυσή, δεν ξέρω εάν ξένος μπορεί να επαναλάβει κάτι ανάλογο. Είναι μια ιστορία τεράστια για τον ΑΠΟΕΛ και το Κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για την παρουσία του Στάθη Αλωνεύτη: «Ο Στάθης δεν προσπαθεί να αποδείξει κάτι επειδή είναι ο Αλωνεύτης, ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι».

Για τον Μακρή και τα αγωνιστικά νέα της ομάδας: «Νομίζω πως ο κ. Δώνης δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζει ένα ποδοσφαιριστή ξαφνικά, όπως έγινε στο παρελθόν με τον Νικόλα Ιωάννου κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το ίδιο συνέβη με τον Ανδρέα Μακρή. Όσον αφορά τον αγώνα με την Αλκή, Ορ και Σόουζα είναι πανέτοιμοι, θα διαφανεί εάν θα αγωνιστεί και ο Μπερτόλιο - είναι στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Για το αίτημα της Ομόνοιας που αφορά τα συστήματα VAR και Goal Line Technology: «Οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ είναι θετικός, φτάνει να υπάρχουν αιτήματα που να μπορούν να εφαρμοστούν. Διάβασα τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας, είπε πως έκαναν έρευνα για κάτι τέτοιο, περιμένουμε να μας την παρουσιάσουν, να δούμε εάν μπορεί να εφαρμοστεί, εάν η ΚΟΠ μπορεί να το υποστηρίξει, εάν οι ομάδες μπορούν να το υποστούν από πλευράς κόστους και κυρίως εάν υπάρχουν οι υποδομές για κάτι τέτοιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα