Δρόμοι «ταφόπλακα» - Αριθμοί που συγκλονίζουν για θανατηφόρα

Συγκλονισμό και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου δυο νέων παιδιών, που χάθηκαν χθες τα ξημερώματα στο κέντρο της Λευκωσίας.

Οι δυο φίλοι και συμφοιτητές ήταν μόλις 22 ετών και επέστρεφαν από γλέντι γενεθλίων, όταν το αυτοκίνητό τους, σε μια στροφή στην οδό Καλλιπόλεως, προσέκρουσε βίαια σε δέντρο και εκεί κόπηκε τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής τους.

Ο Πάρης και η Έλενα μεγάλωσαν τη μαύρη λίστα των νέων, κι όχι μόνο, που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Σε μόλις 12 μέρες (Σεπτεμβρίου), η Κύπρος μετρά 4 θανατηφόρα

δυστυχήματα.

Αναλύσεις για αλκοόλ θα γίνουν στους αδικοχαμένους φοιτητές

Πιο πίσω, τον Μάιο, η Κύπρος θρηνούσε τον χαμό 3 νέων παιδιών στη Λεμεσό. Ο οδηγός του οχήματος ήταν ο Ανδρέας Γιασεμή 32 ετών, συνοδηγός ο Δημήτρης Σάββα, επίσης 32 ετών και επιβάτης του μοιραίου οχήματος ο Παναγιώτης Στεφάνου, 23 ετών. Ο Γιασεμή και ο Στεφάνου ήταν ξαδέλφια, ενώ ο Σάββα ήταν φίλος τους.

Το μαύρο καλοκαίρι του Μολλώχ σημαδεύτηκε επίσης με τον χαμό τριών νέων σε Λευκωσία και Λεμεσό. Ο Μάριος Πολυδώρου, 29 ετών από τη Λευκωσία, η Στεφανία Χρυσοστόμου, 22 ετών επίσης από τη Λευκωσία και ο Ιωσήφ Παρασκευάς, 23 ετών από τη Λεμεσό.

Στο κέντρο της πόλης, στην είσοδο της Λευκωσίας, ένα ζευγάρι από τη Ρουμανία άφησε την τελευταία του πνοή μετά από βίαιη πρόσκρουση σε τσιμεντένιο κιγκλίδωμα.

Ακόμη, στις Βρετανικές Βάσεις, όπου εργαζόταν, αφήνει την τελευταία του πνοή νεαρός στρατιώτης 33 ετών, όταν παρασύρθηκε θανάσιμα από συνάδελφό του.

Στον Αστρομερίτη, νεαρός 21 ετών, χάνει τη ζωή του σε μια ακόμη μοιραία σύγκρουση. Τέλος, ηλικιωμένος 81 ετών χάνει τη ζωή του σε θανατηφόρα σύγκρουση.

Keywords
Τυχαία Θέματα