Ο Πέλκας λύτρωσε τον ΠΑΟΚ

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έχασε αυτά που με τίποτα δεν χάνονταν, έβγαλε πολλά νεύρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως τελικά πήρε το τρίποντο με κεφαλιά του... πιο κοντού του παίκτη, Πέλκα, ο οποίος πήδηξε στον... Θεό και λύτρωσε τον δικέφαλο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και έχασαν δυο ευκαιρίες με τους Μιλιάζες και Μεντί, όμως ο ΠΑΟΚ απείλησε σοβαρά στο 33΄με τον, κακό ψες, Μυστακίδη. Λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου ο Λεβαδειακός

άγγιξε το γκολ, με τον Βαγγέλη Μάντζιο να πάει να κρεμάσει τον Γλύκο από την περιοχή, όμως ο Έλληνας πορτιέρε με εντυπωσιακό τρόπο έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ΠΑΟΚ άλλαξε αρκετά. Η είσοδος του Κουλούρη στη θέση του... φαντάσματος του Αθανασιάδη, μάλιστα, έδωσε βάθος στη γραμμή κρούσης, ενώ ο Πέλκας ήταν πιο ουσιαστικός από τον Μυστακίδη.

Έτσι, στο 84ο λεπτό και αφού ο δικέφαλος είχε ένα δοκάρι με τον Μάτος, ο Πέλκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά(!), μετά από σέντρα του Κάμπος. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Λεβαδειακό να μην μπορεί να απειλήσει, κάτι που πρέπει να προβληματίσει αρκετά τον Ντόστανιτς.

Ακράτητη Ξάνθη
Τι ευλογία για έναν προπονητή να διαθέτει έναν γκολτζή φορ! Στην περίπτωση της Ξάνθης ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τον Χαμζά Γιουνές. Ο οποίος σκόραρε για 9η φορά εφέτος (έπιασε στην πρώτη θέση τον Ιντέγε) και στο 58' έκρινε τον αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο χαρίζοντας στην ομάδα του Ρουμάνου την πέμπτη σερί νίκη της στη Super League!

Keywords
Τυχαία Θέματα