Ο ΠΑΣΥΝΜ συμμετέχει σε διεθνές συνέδριο στη Πολωνία

Ο Τομέας Νοσηλευτών Νεφρολογίας του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών (ΠΑΣΥΝΜ) λαμβάνει μέρος και φέτος στο τετραήμερο Διεθνές Συνέδριο Νοσηλευτών αιμοκάθαρσης, μεταμόσχευσης και νεφρολογίας της EDTNA ERCA με τίτλο: True Partnership and Global Approach in Management of Renal Care που διεξάγεται στην Κρακοβία της Πολωνίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, οι νοσηλευτές μέλη της αποστολής από την Κύπρο συμμετέχουν στις εργασίες του συνεδρίου τόσο ως

σύνεδροι όσο και ως εισηγητές.

Η Πρόεδρος του Τομέα Νοσηλευτών Νεφρολογίας του ΠΑΣΥΝΜ συμμετέχει, με επίσημη πρόσκληση, στις συνεδριάσεις του Διεθνούς Συνδέσμου Νοσηλευτών Νεφρολογίας.

Σημειώνεται ότι και φέτος η Κύπρος είχε τη τιμητική της αφού στις 10 Σεπτεμβρίου 2017 η Δέσπω Θεοδώρου, Νοσηλεύτρια στο Νεφρολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, τιμήθηκε με το 2ο βραβείο για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας που διεξήγαγε σε συνεργασία με τη κ. Άννα Παπασάββα, Φαρμακοποιό στο ίδιο Νοσοκομείο.

Η έρευνα έχει τίτλο: Ποιότητα ζωής Αιμοκαθαιρουμενων ασθενών και επιπλοκές Κεντρικού Φλεβικού Καθετήρα και Αρτηριοφλεβικής Αναστόμωσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα