«Δεν είμαστε η Σταχτοπούτα»

Δηλώσεις στη Marca.com εν όψει της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, Χεσούς Ρουέδα και Ρομπέρτο Λάγο.

Αναλυτικά:

Λάγο: «Στην Ισπανία πάντα πάλευα για την επιβίωση. Στην Κύπρο, παλεύουμε για τον τίτλο, παίξαμε στο Γιουρόπα και τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι καλύτερο πρωτάθλημα από ό,τι το περιμέναμε. Πιστεύω πως στην Ισπανία

θα ήμασταν στα ψηλά στρώματα».

Ρουέδα: «Θα δώσουμε πόλεμο μέσα στην έδρα μας. Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Στα αποδυτήρια δεν ξέρω πόσες εθνικότητες έχουμε. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή, έστω και αν είμαστε διαφορετικοί. Η ζωή είναι ήσυχη και ο καιρός πολύ καλός. Η ομάδα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα. Είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος. Είναι η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα της Κύπρου. Ομάδα με οργάνωση, που δεν μπορείτε να φανταστείτε».

Ρουέδα: «Όλη μου η οικογένεια και οι φίλοι μου θα έρθουν να δουν τον αγώνα και είναι κάτι σημαντικό για εμένα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε πάντα τις δικές μας πιθανότητες. Θα πάμε να τους βάλουμε δύσκολα».

Λάγο: «Η ομάδα έχει την ποιότητα για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έπαιξα εκεί αρκετά παιχνίδια, αλλά κάποιες φορές σε εκπλήσσουν. Πάμε να τα δώσουμε όλα και πάμε προετοιμασμένοι αρκετά καλά».

Ρουέδα: «Από το 0 μέχρι το 100, πόσες ελπίδες έχουμε, δεν το γνωρίζω. Η Ρεάλ είναι το φαβορί. Λέω 80 με 20, με τους ποδοσφαιριστές που έχουν». «Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά στην έδρα μας θα τους κάνουμε να μιλήσουν για εμάς. Θα το κάνουμε δύσκολο. Η έδρα μας είναι καυτή - από τις πιο καυτές της Ευρώπης».

Λάγο: «Δεν είμαστε αδύνατοι, όπως κάποιοι νομίζουν. Δεν έχουμε αστέρες στην ομάδα, αλλά έχουμε μέταλλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα