«Ο Μέσι σε κάνει να ερωτευτείς το ποδόσφαιρο»

Ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα La Nacion, τόνισε ότι «θα είναι άδικο» ο Μέσι να αφήσει το ποδόσφαιρο χωρίς να έχει κερδίσει ένα παγκόσμιο Κύπελλο.



Δίχως άλλο, μία πιθανή απουσία του Αργεντινού σούπερ σταρ από το Μουντιάλ της Ρωσίας, θα ήταν ένα πλήγμα για τη διοργάνωση. Αν, μάλιστα, συνδυαστεί και με αποκλεισμό της Πορτογαλίας του Κριστιάνο Ρονάλντο, οι συνέπειες θα ήταν μεγαλύτερες.

«Είναι

καλό να κερδίζουν τα Παγκόσμια Κύπελλα, αν το αξίζουν. Θα πρέπει να δούμε ποιος θα το αξίζει περισσότερο το 2018, το 2022. Εχουμε πολλούς μεγάλες παίκτες που δεν κέρδισαν το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχουμε πολλούς παίκτες, που δεν είναι τόσο μεγάλοι, οι οποίοι κέρδισαν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου», είπε ο Ινφαντίνο.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι 30 ετών, το 2022 θα είναι 35, και πιθανώς θα βρίσκεται στα τελευταία χρόνια της καριέρας του. «Ο Μέσι είναι εξαιρετικός. Μαζί με τον Μαραντόνα σημάδεψαν από μια εποχή: '80 και '90 ήταν ο Μαραντόνα, τα τελευταία δέκα χρόνια ο Μέσι. Φυσικά, ο Μαραντόνα κέρδισε επίσης ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ ο Μέσι δεν έχει ακόμη κερδίσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο», πρόσθεσε ο πρόεδρος της FIFA, που πιστεύει ότι ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα μπορεί να είναι παρών στο Μουντιάλ του Κατάρ:


«Μπορεί να είναι, ναι μπορεί να είναι. Όταν τον βλέπουμε να παίζει, φαίνεται ότι κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει. Ποτέ δεν σταματάει. Και είναι τόσο γρήγορος, ώστε, ακόμα κι αν θέλουν να τον κτυπήσουν, δεν μπορούν», είπε, συμφωνώντας ότι το ποδόσφαιρο είναι πιο άσχημο χωρίς τον Μέσι. «Είναι ένας από τους βασικούς και απόλυτους παίκτες στο ποδόσφαιρο σήμερα. Κάποιος που σε κάνει να το ερωτευτείς, παίζει με έναν πραγματικά απίστευτο τρόπο», συμπλήρωσε ο Τζάνι Ινφαντίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα