Ο Ματ στάζει μέλι για Βαλβέρδε!

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και το παιχνίδι που δίνει αύριο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, κλήθηκε να μιλήσει ο Ματ Νταρμπισάιαρ στο ESPN. Η αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο "Καμπ Νου" θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον,
με τους Άγγλους ρεπόρτερ να ψάχνουν τον επιθετικό της Ομόνοιας για δηλώσεις, αφού Ερνέστο και Ματ συνεργάστηκαν μαζί στην ομάδα του Πειραιά. Ο στράικερ της Ομόνοιας μιλώντας στο αμερικάνικο κανάλι έσταζε μέλι για τον πρώην προπονητή.

Οι δηλώσεις του Ματ για Βαλβέρδε:

"Δεν είχα συνομιλήσει με τον Βαλβέρδε πριν πάει στη Μπαρτσελόνα, αλλά ένα πράγμα μπορώ να πω. Είναι ένας φανταστικός προπονητής. Ήξερε πάντα το στυλ του παιχνιδιού που ήθελε να βγάλει, τι ζητούσε από εμάς και πως μπορούσε να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες του. Υπήρχε πάντα κάτι νέο στην προπόνηση, μας βοηθούσε να μάθουμε κάτι παραπάνω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο Βαλβέρδε μου είπε απλά να μπω και να σκοράρω κάποια γκολ. Για μένα αυτό ήταν που χρειαζόμουν, μου έδειξε ότι με εμπιστεύεται και με χρειάζεται. Έτσι και έπραξα. Ήταν από τους καλύτερους μου τελικούς. Ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο κλαμπ και πάντα θα είναι. Μου άρεσε πολύ η πίεση που είχαμε πάντα για να κερδίσουμε. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πάντα θα αγαπούν τον Βαλβέρδε, ήξεραν ότι αυτός ο προπονητή θα έφερνε τίτλους στην ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα