Ο Μαραντόνα θέλει στη Χιμνάσια τον Τέβες!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, Χιμνάσια Λα Πλάτα, ν' αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο θρυλικός Ντιεγκίτο, που ανάρρωσε από την πρόσφατη επέμβαση στο δεξί του πόδι σε κλινική του Μπουένος Αϊρες, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και παρουσιάστηκε από την Χιμνάσια, η οποία αποτελεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, μετά τη Ντοράδος και το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας στο Μεξικό.   

Ο 58χρονος διάσημος σταρ

ανέλαβε τη Χιμνάσια και έχει στόχο να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών, αφού σε πέντε παιχνίδια έχει τέσσερις ήττες και είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Για να το πετύχει προσβλέπει στην ενίσχυση της ομάδας της Λα Πλάτα και σύμφωνα με ΜΜΕ του Μπουένος Αϊρες, ήδη έχει μιλήσει με τον Κάρλος Τέβες και προσπαθεί να τον πείσει να φύγει από την Μπόκα Τζούνιορς και να φορέσει τη φανέλα της Χιμνάσια!

Ο διάσημος επιθετικός, με καριέρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπόκα ως τον Δεκέμβριο, με τη διοίκηση της Χιμνάσια να αισιοδοξεί πως με την παρέμβαση του Μαραντόνα, θα πειστεί ο «Απάτσι» να αλλάξει ομάδα και να παίξει στη Χιμνάσια στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Αργεντινής.

Keywords
Τυχαία Θέματα