Δηλώσεις Κέρκεζ και Αβραάμ για ΑΠΟΕΛ

Συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος τεχνικός ανέφερε ότι ο Αρμένιος διεθνής Γκαζαριάν το πιο πιθανόν θα είναι εκτός του σαββατιάτικου αγώνα λόγω ίωσης που τον κρατάει ακόμη στην πατρίδα του. Χαρακτήρισε όπως αναμενόταν άλλωστε, δύσκολο το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ,

τον οποίο συνεχάρη για την πρόκριση του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο εκ των αρχηγών Ανδρέας Αβραάμ. 

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν

Η αρχική τοποθέτηση του προπονητή της ΑΕΛ: «Είμαστε στην τρίτη αγωνιστική, προετοιμαστήκαμε για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι μετά την έναρξη του πρωταθλήματος. Πάντα μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων οι ποδοσφαιριστές που είχαν προβλήματα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν. Πάντα όμως ανησυχείς για τους διεθνείς, αν θα είναι υγιείς και έτοιμοι να παίξουν με την ομάδα. Όλοι οι διεθνείς επέστεψαν υγιείς και έτοιμοι, εκτός από τον Γκαζαριάν. Είναι ακόμα στην Αρμενία, έχει ίωση και είναι στο νοσοκομείο. Οι γιατροί περιμένουν τα αποτελέσματα αλλά όπως έχουν τα πράγματα δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, το σημαντικό είναι να επιστρέψει υγιής και δεν έχει σημασία ένα παιχνίδι.

Είδα κάποια θετικά πράγματα τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, όχι μόνο γιατί έφερε τρεις νέους παίκτες, αλλά γιατί νιώθουμε κι εγώ και οι παίκτες ότι είναι δίπλα στην ομάδα και αυτό είναι θετικό για μένα και τους παίκτες μου. Φέραμε τρεις παίκτες, θα μπορούσαμε να λέμε ότι θα έρχονταν πιο νωρίς αλλά δεν έχει σημασία τι έγινε. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε λύσεις για όλες τις θέσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα μας βοηθήσει φέτος. Έχουμε δύο νεαρούς παίκτες που πήγαν δανεικοί στον Ύψωνα. Μίλησα μαζί τους, ήταν πολύ σημαντικό για τον Μουστάκη να πάει μετά τον τραυματισμό που είχε. Για τον Κωνσταντινίδη, που είναι ο πιο νεαρός παίκτης στο ρόστερ μας, θα τον βοηθήσει αν παίζει πολλά παιχνίδια στη β' κατηγορία.

Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με τον ΑΠΟΕΛ. Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ που πήγε στους ομίλους του Γιουρόπα, είναι καλό για την Κύπρο. Ξέρουμε ότι παίζουμε εκτός έδρας με μια δυνατή ομάδα, όμως πάντα πάμε στα παιχνίδια για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να κερδίσουμε Τους σεβόμαστε, όμως δείξαμε από πέρσι ότι αυτή η ομάδα μπορεί να σπάσει τα στατιστικά. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο».

Για τους νέους παίκτες: «Είναι σε καλή κατάσταση, όμως χρειάζονται χρόνο να προπονηθούν με την ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος να τους ρίξουμε στη φωτιά πριν είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα. Έμαθα τα λάθη μου από τον Γενάρη και δεν θα τα επαναλάβω. Είναι καλοί παίκτες και θα βοηθήσουν».

Για τα λάθη για τα οποία αναφέρθηκε: «Βάλαμε τους νέους αμέσως μέσα, ενώ χρειάζονταν περισσότερο χρόνο».

Για τον Γκαζαριάν και τις διαφορές σε σχέση με τον τελικό: «Γι' αυτόν τον λόγο έχουμε 20-25 παίκτες στην ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να προσαρμοζόμαστε γι' αυτά. Για τους περσινούς αγώνες, αυτό μας δίνει δυνατότητες να πιστεύουμε γιατί τα στατιστικά της ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ δεν είναι καλά. Λέω πάντα, με κάθε σεβασμό στον ΑΠΟΕΛ, αν δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερα να μην ξεκινάμε καν για τη Λευκωσία. Δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, έχουμε θετικό άγχος και έχουμε πράγματα να χάσουμε, τους βαθμούς. Από το να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, θα διάλεγα πάντα το αποτέλεσμα. Αν η ομάδα παίζει καλά και παίρνει αποτελέσματα, θα είναι φανταστικό, όχι μόνο γι' αυτό το παιχνίδι αλλά γενικά».

Ο Ανδρέας Αβραάμ από την πλευρά του ανέφερε τα εξής: «Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση στους ομιλους του Γιουρόπα. Δουλέψαμε αυτές τις δυο εβδομάδες πολύ καλύτερα στις αδυναμίες μας. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, όμως έχουμε κι εμείς πολύ καλή ομάδα και πάμε με την ευχή να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Keywords
Τυχαία Θέματα