Ο Κύπριος επιχειρηματίας που νίκησε τον Πρόεδρο Τραμπ (vid)

Ο Κύπριος επιχειρηματίας και κάτοχος του μεγαλύτερου μεριδίου μετοχών σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στον Παναμά, κέρδισε δικαστικά τον Πρόεδρο Τραμπ και κατάφερε να τον διώξει.

Σκηνές χάους στο ξενοδοχείο Κύπριου στον Παναμά (vid)

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου του Παναμά, το προσωπικό του ξενοδοχείου, που ήταν συνιδιοκτησία του Κύπριου με τον Οργανισμό Τραμπ, αφαίρεσε το όνομα Τραμπ από την κύρια είσοδο, αναφέρει δημοσίευμα του BBC.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας Ορέστης

Φιντικλής, μπήκε σε μια δικαστική μάχη με τον Οργανισμό Τραμπ, για να τον βγάλει από τη συνιδιοκτησία, αφού θεωρούσε ότι ήταν η αιτία για τη μη κερδοφορία του ξενοδοχείου.

Στο άκουσμα της απόφασης του Δικαστηρίου, ο Κύπριος ανέφερε: «Ο Παναμάς μάς έκανε περήφανους».

Εκπρόσωποι του ομίλου Τραμπ, αρκέστηκαν να σχολιάσουν ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει και ότι θα συνεχιστεί η δικαστική διαμάχη, καθώς επίσης και η διαδικασία στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο.

This guy came armed with an impressive arsenal for any amount of resistance, but the job of removing the Trump name went quickly pic.twitter.com/zZX2szyaX7

— Kirk Semple (@KirkSemple) 5 Μαρτίου 2018

Majority owner of Trump Hotel in Panama declares victory against the Trumps in struggle for the property’s control and plays a victory anthem on the hotel lobby’s piano: “Accordeon,” a popular Greek song about the fight against fascism pic.twitter.com/jS5Zp4cp3M

— Kirk Semple (@KirkSemple) 5 Μαρτίου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα