«Ο Κονναφής έπρεπε να φύγει και όχι ο Σωφρόνης»

Ο Σωφρόνης δεν έπρεπε να φύγει ποτέ από τον Απόλλωνα. Έχει δείξει ότι είναι άξιος να ηγείται αυτής της ομάδας. Ο Πέτρος Κονναφής έπρεπε να φύγει και να αναλάβει την ευθύνη. Αυτές ήταν μερικές από τις σημαντικές τοποθετήσεις που έκανε στο Ράδιο Πρώτο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και προπονητής του Ακρίτα Χλώρακας, Μάριος Χαραλάμπους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ίσως η διοίκηση να διορθώνει το προηγούμενό της λάθος. Ο Σωφρόνης δεν έπρεπε να φύγει ποτέ από τον Απόλλωνα. Έχει δείξει ότι είναι άξιος να ηγείται αυτής της ομάδας. Έφυγε με άκομψο

τρόπο και φαίνεται ότι κατάλαβαν το λάθος τους. Κλείνουν πολλά στόματα που ήταν αγανακτισμένοι με τη φυγή. Δεν ήξερε καν πού ήρθε για προπονητής ο κ. Βουκομάνοβιτς.

Εγώ δεν θα γύριζα με αυτή τη διοίκηση. Θα τους άφηνα να εκτεθούν ακόμα μια φορά. Με την επιστροφή του Σωφρόνη επιλύονται όλα τα προβλήματα και έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Κάποιοι όμως πρέπει να λογοδοτήσουν για τις πράξεις του τεχνικού διευθυντή και της διοίκησής. Ο Πέτρος Κονναφής έπρεπε να φύγει και να αναλάβει την ευθύνη.

Ο Σωφρόνης λειτουργεί σαν οπαδός και γι’ αυτό πάει να ξελασπώσει τα λάθη της διοίκησης και του τεχνικού διευθυντή. Να περιμένουμε ποιους όρους έχει βάλει με την επιστροφή του. Πρέπει κάποιος να λογοδοτήσει για όλα. Ο Βουκομάνοβιτς ίσως να μην ήταν έτοιμος να αναλάβει το μεγάλο φορτίο».

Keywords
Τυχαία Θέματα