«Ο Κλοπ με ήθελε στη Ντόρτμουντ και τώρα με αγνοεί!»

Με 8 γκολ σε 35 εμφανίσεις (σε όλες τις διοργανώσεις) με την φανέλα της Λίβερπουλ από την έναρξη της περιόδου (μόνο ένα με πέναλτι), ο Κριστιάν Μπεντέκε έχει σοβαρό λόγο να αναρωτιέται γιατί δε βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ. Το 2016 μετράει μόλις 5 ματς επί συνόλου 16 που έχει ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα των «κόκκινων», καθώς ο Γερμανός τεχνικός προτιμάει στην επίθεση το δίδυμο Στάριτζ-Οριζί.

Μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον (2-3), οι τηλεοπτικές κάμερες «συνέλαβαν»

τον Κλοπ να έχει πολύ έντονη συζήτηση με τον Μπεντέκε εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο Βέλγος διεθνής, που κόστισε 32.5 εκ. λίρες στη Λίβερπουλ και υπέγραψε επί των ημερών του Μπρένταν Ρότζερς από την Άχστον Βίλα το περασμένο καλοκαίρι, επιμένει ότι είναι αποφασισμένος να πετύχει στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ, παρά την φημολογία των τελευταίων ημερών που τον «συνδέει» με πιθανή παραχώρησε στην Γουέστ Χαμ μετά τη λήξη της περιόδου.

«Μερικοί συμπαίκτες μου είπαν ότι ήμουν τυχερός με την έλευση του Κλοπ, διότι θεώρησαν σίγουρο ότι θα παίζω», τόνισε ο παίκτης στην εφημερίδα του Βελγίου «Sport/Voetbalmagazine» και συνέχισε: «Όταν ο προπονητής είπε πως θα ήθελε να με πάρει στη Ντόρτμουντ και λίγο αργότερα βρισκόσματε στην ίδια ομάδα και με αγνοεί αυτό είναι δύσκολο να το καταλάβω.»

Ο Μπεντέκε απάντησε και στο... σενάριο που τον θέλει να μην ταιριάζει στα πλάνα του Κλοπ από τη στιγμή που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρυθμό και στην ένταση των τακτικών που εφαρμόζει ο Γερμανός προπονητής στις προπονήσεις: «Το βρίσκω περίεργο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος πιστεύει κάτι τέτοιο. Μπορώ να πιέσω, μπορώ να κινούμαι συνέχεια. Δεν παίζουμε, άλλωστε, το στιλ της Μπαρτσελόνα!»

Πρόσθεσε ο Βέλγος στράικερ: «Τον περασμένο Ιανουάριο δεν ήθελα να φύγω κι ακόμη η επιθυμία μου είναι να πετύχω στη Λίβερπουλ. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν.».

Στο... πλευρό του Μπεντέκε βρίσκεται και ο συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ και στην εθνική Βελγίου, Σιμόν Μινιολέ: «Όλοι γνωρίζουν τις δυνατότητές του», επισήμανε στον τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του «Sporza» και συνέχισε: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής θέλεις να παίζεις σε όλα τα παιχνίδια και δεν είναι καθόλου εύκολο να κάθεσαι στον πάγκο.»

Keywords
Τυχαία Θέματα