Ο Κέβιν Γκαρνέτ κλείνει τα 45 όντας Hall of Famer

Ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους ψηλούς του NBA, ο Κέβιν Γκαρνέτ, κλείνει σήμερα (19/5) 45 χρόνια ζωής, λίγα μόλις 24ωρα μετά την είσοδό του στο Hall of Fame.

Στις 19 Μαΐου του 1976 γεννήθηκε στη Νότια Καρολίνα ο Κέβιν Γκαρνέτ, ο οποίος άφησε το στίγμα του στο NBA, παίζοντας συνολικά 21 σεζόν στην κορυφαία λίγκα

του πλανήτη.

Η αναγνώριση της προσφοράς του στο μπάσκετ, αλλά και της αξίας του ήταν και το καλύτερο δώρο για τα 45α γενέθλιά του, καθώς πριν από λίγες μέρες μπήκε στο Hall of Fame, ως μέλος της τάξης του 2021.

Ο Γκαρνέτ έχει μόλις ένα πρωτάθλημα στο παλμαρέ του, το οποίο κατέκτησε το 2008, όντας μέλος των Μπόστον Σέλτικς, ωστόσο οι ατομικές του διακρίσεις είναι αμέτρητες.

Πήρε το βραβείο του ΜVP το 2004, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του All Star Game, έχοντας συμμετάσχει 15 φορές στο event αυτό.

Επιπλέον, η συνεισφορά του στο αμυντικό κομμάτι ήταν τεράστια για τις ομάδες που υπηρέτησε, αφού εννέα φορές επιλέχθηκε μέσα στην καλύτερη αμυντική πεντάδα του ΝΒΑ, ενώ για τέσσερα συναπτά έτη (2004-07) ήταν ο κορυφαίος ριμπάουντερ της λίγκας.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα