Επίσκεψη αντιπροσωπείας Δημοκρατικού Συναγερμού στο Κέντρο «Ίριδα»

Επίσκεψη στο Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών για Άτομα με Πολλαπλές Αναπηρίες «Ίριδα» πραγματοποίησε σήμερα η κ. Μαρία Σελίπα Νεοφύτου, συνοδευόμενη από την Πρόεδρο της Γυναικείας Οργάνωσης Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Ουρανία Σχίζα και την κ. Λία Τορναρίτη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ευημερίας Ατόμων με Αναπηρίες,  κ. Πέτρος Μάρκου, ενημέρωσε την αντιπροσωπία του κόμματος για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που θα παρέχονται στο κέντρο, το οποίο θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργεία του την ερχόμενη Δευτέρα, οπως αναφέρει

ανακοίνωση του κόμματος. 

Το κέντρο αποτελεί μετεξέλιξη της Στέγης «Νέας Ελεούσας» και έχει ως πρωταρχικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την ενσωμάτωση των ατόμων με πολλαπλές αναπηρίες και σοβαρή νοητική στέρηση. Πρόκειται για ένα χώρο που θα παρέχει ολοκληρωμένα και εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα, μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού του, σημειώνεται. 

Μετά το πέρας της επίσκεψης, η κ. Σελίπα - Νεοφύτου, παρέδωσε στην αντιπροσωπεία του κέντρου ηλεκτρονικούς υπολογιστές εκ μέρους του Δημοκρατικού Συναγερμού, συγχαίροντας τη διοίκηση και το προσωπικό για την πολύτιμη δράση τους και το ουσιαστικό έργο που επιτελούν, εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξη και τη βεβαιότητά της ότι θα συνεχίσουν να παρέχουν με επιτυχία τις ποιοτικές υπηρεσίες τους προς όφελος των συνανθρώπων μας με πολλαπλές αναπηρίες που το έχουν ανάγκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίσκεψη, Δημοκρατικού Συναγερμού, Κέντρο Ίριδα,episkepsi, dimokratikou synagermou, kentro irida