Ο Καζαμίας στο Ράδιο Πρώτο για Κούσουλο και Μιντίκκη

Δείτε τι δήλωσε ο Γιώργο Καζαμίας στο Ράδιο Πρώτο για Κούσουλο και Μιντίκκη.

Οι δηλώσεις του Καζαμία στο Ράδιο Πρώτο:

"Κάναμε 7 μεταγραφές, από την ημέρα όμως που άρχισαν οι επίσημες ανακοινώσεις, μένουν ικανοποιημένοι. Αρκετοί είναι γνωστοί, ανάμεσα τους οι Βοσκανιάν και Μανογιάν και Ρόκε. Πήραμε τον Κορέια, τον Ανδρέα Κυπριανού που ανδρώθηκε στη Νέα Σαλαμίνα. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έπαιξε και Ολυμπιακό

και Γερμανία και πήραμε και τον Νταμάχου που ξεχώρισε με το πέρασμα του στην Πάφο.

Η ομάδα προγραμματισμού χειρίζεται το όλο θέμα των μεταγραφών. Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξουν άλλες μεταγραφές. Κυκλοφόρησαν εδώ και μία εβδομάδα τα διαρκείας, θα αξιοποιήσουμε τις επαρχιακές μας συναντήσεις. Δεν μπορούμε να έχουμε κάποιο παράπονο από τον κόσμο μας.

Για τον Κούσουλο: Μπορεί να το επιβεβαιώσει και η επίσημη ΑΕΚ ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Ήμασταν θετικοί στην πρόταση, η ΑΕΚ μας ειδοποίησε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της γιατί δεν τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι, έτσι συνεχίζει στη Νέα Σαλαμίνα, τον υπολογίζει ο Λιάσος, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 άρα δεν βιαζόμαστε για κάτι.

Για τον Μιντίκκη είναι ξεχωριστή υπόθεση, χρησιμοποιείται από τον προπονητή του στα φιλικά. Αν θα παραχωρηθεί δανεικός σε οποιαδήποτε ομάδα σίγουρα μας ενδιαφέρει. Αν υπάρχει όποιαδήποτε άλλη ενημέρωση θα το δούμε. Θα ακολουθήσουμε την επίσημη οδό".

Keywords
Τυχαία Θέματα