«Ο Ζλάταν έχει πολλές προτάσεις»

Μπορεί να κοντεύει στο 36ο έτος της ηλικίας του, όμως, μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού του, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διένυε μια πολύ καλή χρονιά. Ο ατζέντης του μάλιστα, Μίνο Ραϊόλα, αποκάλυψε ότι ο παίκτης του έχει δεχθεί ήδη πολλές προτάσεις.

Ο πολύπειρος Σουηδός φορ θα θεωρείται στο τέλος του μήνα free agent, καθώς οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν τον υπολογίζουν

για τη νέα χρονιά. Ο άτυχος Ίμπρα χειρουργήθηκε τον περασμένο Μάιο, αλλά δεν αναμένεται να επιστρέψει άμεσα. Ο ατζέντης του, ο Ιταλός Ραϊόλα, σε δηλώσεις του σχετικά με την κατάσταση του παίκτη, ανέφερε ότι δεν έχει ακόμα δεχτεί κάποια προσφορά από τη Μίλαν, της οποίας τη φανέλα έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν (2010-12), τονίζοντας ότι αν ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής Αντριάνο Γκαλιάνι ήταν ακόμα στη θέση του, ο Ζλάταν θα είχε... ήδη επιστρέψει στο Μιλάνο.

Ο γνωστός μάνατζερ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Ιμπραΐμοβιτς. Από το MLS μέχρι την Ιταλία! Σίγουρα δεν θα πάει στη Νάπολι. Δεν έχω επαφές με τη Μίλαν, αλλά, αν ο Γκαλιάνι ήταν ακόμα εκεί, ο Ζλάταν θα 'χε πάει ήδη», ήταν το σχόλιο του Ραϊόλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα