Ο «καυτός» Ράσφορντ αγγίζει ρεκόρ δεκαετίας του Ρούνεϊ

Ο Μάρκους Ράσφορντ διέθετε ανέκαθεν το ταλέντο και το μόνο που έλειπε από εκείνο ήταν η σταθερότητα στο παιχνίδι του, όμως τη φετινή σεζόν όχι μόνο την βρήκε αλλά αποδεικνύεται και στον ηγέτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τρανή απόδειξη τα οκτώ γκολ που μετράει στην Premier League μέσα στο 2023 και τα 24 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, με τα 17 μάλιστα εξ αυτών να έχουν σημειωθεί στο "Ολντ Τράφορντ" και ισοφαρίζει την επίδοση του Γουέιν Ρούνεϊ από τη σεζόν 2011-12.

Αυτή δεν είναι πάντως η μοναδική σύνδεση μεταξύ Ράσφορντ και Ρούνεϊ, με τον νυν φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να γίνεται -με τα δύο γκολ του απέναντι στην Λέστερ- ο πρώτος παίκτης της Γιουνάιτεντ που σκοράρει σε επτά διαδοχικά ματς πρωταθλήματος στο "Ολντ Τράφορντ" μετά από τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Ρούνεϊ είχε σκοράρει σε οκτώ διαδοχικά εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, με το σερί του να αρχίζει τον Δεκέμβριο του 2009 και να κρατάει μέχρι τον Μάρτιο του 2010, με τον Ράσφορντ να αγγίζει το ρεκόρ του Ρούνεϊ και να ονειρεύεται να πατήσει στη 2η θέση της σχετικής λίστας, έχοντας μπροστά μόνο τον Κριστιάνο Ρονάλντο (έχει σκοράρει σε 10 σερί εντός έδρας ματς με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων).

Πηγή; https://www.sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα