Ο Ιδιάκεθ για την κλήρωση και όχι... μόνο (video)

Στην κάμερα της ΑΕΚ, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Ιμανόλ Ιδιάκεθ για την σημερινή κλήρωση και την προετοιμασία της ΑΕΚ στην Πολωνία.

"Αρχίζουμε να μαζεύουμε πληροφορίες. Για να υπάρχει ένας αντίπαλος στην Ευρώπη, σημαίνει ότι είναι ποιοτικός όποιος και αν είναι. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά, συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, δουλεύουμε να κάνουμε μία καλή αρχή.".

"Είμαι πολύ

ικανοποιημένος με τη δουλειά των ποδοσφαιριστών μου, διαθέτουμε το υλικό και την ποιότητα. Σαφώς και λαμβάνουν υπόψη την κούραση της περσινής σεζόν. Συνεχίζουμε όμως και ο στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα με τους τραυματισμούς να προετοιμαστούμε για μία μεγάλη σεζόν που μας περιμένει. Για μερικούς δεν υπήρξε μεγάλος χρόνος ξεκούρασης και πρέπει με την δουλειά να προσαρμοστούμε σε αυτή την κατάσταση. Η σεζόν θα είναι μεγάλη θα προσπαθήσουμε όπως πάντα να πάμε βήμα με βήμα. Για μας το πιο σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι και θα πρέπει να προετοιμάσουμε όλη την ομάδα, όλους τους ποδοσφαιριστές να πάνε στο πρώτο παιχνίδι με τις καλύτερες προυποθέσεις. Είναι πολύ καλό το επίπεδο στα δύο φιλικά παιχνίδια, πολύ καλά τεστ για μας για να δούμε που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή".

"Πάντα ξέρετε την διαφορά ανάμεσα σε ένα φιλικό και ένα επίσημο παιχνίδι, ειδικά αυτή την στιγμή υπάρχει διαφορά. Για μας όλη η προετοιμασία, όλοι προσπαθούμε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και προσπαθούμε για αυτό. Έχουμε μπροστά μας τον στόχο στις 29 Ιουνίου και όλα τα πράγματα έχουν να κάνουν με αυτό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τις συνθήκες και τις εγκαταστάσεις, όλες τις ανέσεις και το περιβάλλον εδώ που μας επιτρέπει να δουλέψουμε. Πολύ καλά γήπεδα, πολύ καλός αγωνιστικός χώρος, πολύ καλές εγκαταστάσεις για να ξεκουράζονται οι ποδοσφαιριστές, ακόμη και το φαγητό, όλα είναι καλά. Για αυτό ήρθαμε εδώ να κάνουμε μία καλή προετοιμασία και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το μικρό διάστημα ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη. Είμαι σίγουρος ότι στις 29 Ιουλίου θα πάμε με τις καλύτερες προυποθέσεις και θα είμαστε ανταγωνιστικοί από την 1η μας μέρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα