Ο διάλογος του φερόμενου απαγωγέα με τους αστυνομικούς

Τέλος σε ένα οκτάωρο μαρτύριο δόθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Τον πιο καθοριστικό ρόλο έπαιξε, ως φάνηκε από το αποτέλεσμα, η παρατηρητικότητα δυο εθελοντών, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Παρατηρητής της Γειτονιάς».

Οι δυο αυτοί άνθρωποι, οι οποίοι βραβεύθηκαν χθες από τον Δήμο Λάρνακας για τη συμβολή τους στην επιτυχή έκβαση της απαγωγής, ανέφεραν ότι έκαναν απλά το καθήκον τους.

Στο φως, εξάλλου, έρχονται και νέες αποκαλύψεις, που αλλάζουν άρδην τα αρχικά δεδομένα της υπόθεσης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός

ότι ο φερόμενος απαγωγέας, με το που άνοιξε η πόρτα του διαμερίσματος, ο 35χρονος, απευθυνόμενος στους αστυνομικούς που έκαναν έφοδο, ανέφερε «Μα ένεν γέρο που ψάχνετε;».

Οι αστυνομικοί προηγουμένως είχαν ενημερώσει τον 35χρονο ότι σκοπός της παρουσίας τους εκεί ήταν να πραγματοποιήσουν έρευνες για την απαγωγή των δυο παιδιών. Με την είσοδό τους στο διαμέρισμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα δυο παιδιά να ξαπλώνουν στο κρεβάτι ενός υπνοδωματίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία αναζητούσε, σύμφωνα με την περιγραφή, άνδρα περίπου 40-55 ετών, με ύψος 1.75 και μούσι στο πηγούνι. "Περιγράφεται ως παχουλός, γύρω στα 100 κιλά. Φορούσε μαύρη, κοντομάνικη φανέλα, με μοτίβο στο μπροστινό μέρος με έντονα χρώματα και γιλέκο σκούρου χρώματος, αμάνικο.

Φορούσε παντελόνι μακρύ, σκούρου χρώματος και καπέλο τύπου μπερέ, χρώματος σκούρου. Σημειώνεται ότι το δεξί του χέρι είναι πρόχειρα δεμένο με γάζα", ανέφερε η περιγραφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα