Ο Χρίστος Πιτταράς διεκδικεί τη Δημαρχία των Λατσιών

Την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία των Λατσιών εξήγγειλε την Τετάρτη ο νυν αντιδήμαρχος του Δήμου, Χρίστος Πιτταράς.

«Μετά από μακροχρόνια ανάμειξη μου στα κοινά, μετά από 5 χρόνια ως εκλελεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και μετά από 5 χρόνια ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Λατσιών, αποφάσισα να θέσω τον εαυτόν μου στην κρίση των δημοτών των Λατσιών, διεκδικώντας ως ανεξάρτητος υποψήφιος τη θέση του Δημάρχου της πόλης μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υποψηφίου.

Ο κ. Πιτταράς κάνει παράλληλα αναφορά

στα προβλήματα και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα Λατσιά, λέγοντας ότι είναι αποφασισμένος να εργαστεί σκληρά και επίμονα μαζί με όλους όσους θα εκλεγούν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, για να συνεχιστεί η περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδος της περιοχής μας.

«Όραμα μου είναι να μετατρέψουμε τα Λατσιά σε μια σύγχρονη πολιτεία, με υψηλά επίπεδα ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους» προσθέτει, ενώ παραθέτει τους γενικούς στόχους στην επόμενη πενταετία. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός και η δημιουργία νέων έργων υποδομής και ανάπτυξης, η ολοκλήρωση του πάρκου του Παλλουρόκαμπου, η αύξηση των χώρων πρασίνου και άθλησης, η ανασυγκρότηση του παλαιού πυρήνα των Λατσιών και η περαιτέρω βελτίωση του Τοπικού Σχεδίου Λευκωσίας.

Επίσης, αναφέρεται στη βελτίωση του οδικού και κυκλοφοριακού δικτύου, στην καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και στη μεγαλύτερη διαφάνεια στα οικονομικά του Δήμου.

Ο κ. Πιτταράς εκφράζει τέλος δημόσια τις ευχαριστίες του προς το ΔΗΣΥ για την απόφαση του να υποστηρίξει την ανεξάρτητη, όπως γράφει, υποψηφιότητά του, ενώ προσθέτει ότι τις επόμενες μέρες θα επιδιώξει επαφές και με τα άλλα κόμματα, προσδοκώντας στη στήριξη τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα