«Ο Αυτοκράτορας Λεϊζάρ και το Βασίλειο της Τερηδόνας»

H Dr. Zenonos – The Dental Clinic δημιούργησε ένα περιπετειώδες σκηνικό στη Δοντούπολη και στο Βασίλειο της Τερηδόνας, όπου παρουσίασε το τρίτο παραμύθι, από την εκπαιδευτική σειρά «Οι Περιπέτειες στη Δοντούπολη»!

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η παρουσίαση του τρίτου παιδικού παραμυθιού από την Dr. Zenonos – The Dental Clinic, με την ονομασία «Ο Αυτοκράτορας Λεϊζάρ και το Βασίλειο της Τερηδόνας».

Συγγραφέας και του τρίτου παραμυθιού της Σειράς, ο Κώστας Χάρπας, ενώ η Orb

Communications βρίσκεται και πάλι πίσω από την ιδέα και την εικονογράφηση. Την εκδήλωση επιμελήθηκε η Event Masters, ενώ την Παρουσίαση ανέλαβε η ηθοποιός Μέλανη Στέλιου σε αφηγήσεις της ίδιας, της Agatha Κυριάκου και της Juliya Vertova.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δρ Μιχάλης Ζήνωνος, ενώ την παράσταση «έκλεψαν»: Ο Ατρόμητος Δοντούλης, η Υπέροχη Δοντουλίνα, ο Αυτοκράτορας Λεϊζάρ και... η Βασίλισσα Τερηδόνα οι οποίοι χάρισαν μοναδικές στιγμές στα δεκάδες παιδιά που έδωσαν το «παρών» τους!

Τα παραμύθια της εκπαιδευτικής σειράς «Οι Περιπέτειες στη Δοντούπολη», δημιουργήθηκαν το 2013, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Dr. Zenonos – The Dental Clinic, για ένα και μοναδικό σκοπό: Να εκπαιδεύσουν και να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά, δίνοντας παράλληλα έμφαση στη σημασία της καθημερινής στοματικής φροντίδας και στην πρόληψη της τερηδόνας και παρουσιάζονται σε 3 γλώσσες: την ελληνική, την αγγλική και τη ρωσική.

Παράλληλα, μέσω αυτής της διασκεδαστικής εμπειρίας, τα Παραμύθια έχουν ως στόχο τα παιδιά να αποβάλουν την οποιαδήποτε φοβία για τις Οδοντιατρικές και Ορθοδοντικές Θεραπείες.

Keywords
Τυχαία Θέματα