Ντέρμπι…με ιδιαιτερότητες

Ο ένας για κορυφή και ο άλλος για να μην «χαθεί». Το ντέρμπι της Λεμεσού κεντρίζει το ενδιαφέρον από τους αυριανούς αγώνες της 15ης αγωνιστικής.

Οι γαλάζιοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή και να πετύχουν δεύτερη νίκη κόντρα στην συμπολίτισσα στη φετινή χρονιά και από την άλλη οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες με στιλ. Μια νίκη κόντρα στον Απόλλωνα θα επαναφέρει την ηρεμία στις στάξεις της ΑΕΛ και από την άλλη θα επιτρέψει στον Χριστάκη Χριστοφόρου και τους συνεργάτες του να κάνουν καλύτερα σχέδια

ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Σε ένα ντέρμπι δεν χωρούν συστάσεις. Ούτε η βαθμολογία παίζει μπάλα ούτε η προϊστορία. Αυτό θα παίξει το δικό του ρόλο στο ντέρμπι θα είναι η θέληση και το πάθος που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων και πια ομάδα θα θέλει περισσότερο τη νίκη.

Το πλάνο του Αντόνε:Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ρουμάνος τεχνικός του Απόλλωνα θα παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-4-1-1. Ο Απόλλωνας αναμένεται να ξεκινήσει το ντέρμπι με τον Βάλε κάτω από τα δοκάρια. Στην ενδεκάδα επιστρέφει ο Μερκής με παρτενέρ τον Αντράντε. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μούλτερ και στο αριστερό ο Ρομπέρ. Στη μεσαία γραμμή και ανασταλτικά χαφ θα είναι οι Γκουλιόν και Στογιάνοβιτς ενώ θέση διεκδικεί και ο ετοιμοπόλεμος Χαμντανί. Στα φτερά θα αγωνιστούν Παπουλής και Ρόσα, ενώ το δίδυμο στην επίθεση θα είναι οι Σανγκόι και Γκίε.

Το πλάνο του Χριστάκη Χριστοφόρου:Με σχηματισμό 4-2-3-1 αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΛ ο Χριστάκης Χριστοφόρου. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομέρο. Στο δεξιό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Καρλίτος και στο αριστερό ο Λασέρντα. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μασάμπα Σαμπού και Καντού. Αμυντικοί χαφ οι Νικολάου και ο Ντιαλό ενώ θέση διεκδικεί και ο Σακέτι. Ο Μπεμπέ θα έχει τον ρόλο του οργανωτή στη μεσαία γραμμή και στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Σταύρου και Σαρδινέιρο. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ταγκπατζουμί.

Keywords
Τυχαία Θέματα