ΑΠΟΕΛ: Η ευκαιρία του…

Μετά την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ (4-4) και μετά την ήττα από τον Ερμή με (2-1) ο ΑΠΟΕΛ έχει μια πρώτη ευκαιρία τη Δευτέρα να επιστρέψει στις νίκες μετά από σχεδόν ένα μήνα κόντρα στην Αγία Νάπα. Μπορεί ο αντίπαλος των γαλαζοκιτρίνων να είναι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πετάξει λευκή πετσέτα.

Η ομάδα του Γιώργου Κοσμά έδειξε πως παλεύει όλα της παιχνίδια και σίγουρα θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στους

ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη οι οποίοι έχουν μόνο στο μυαλό τους τη νίκη. Μια νίκη η οποία θα φέρει στους γαλαζοκίτρινους ηρεμία και αισιοδοξία μετά τα δυο άσχημα αποτελέσματα του 2014.

Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Ελλαδίτη τεχνικού να δείξουν σοβαρότητα και συγκέντρωση σε όλους τους το παιχνίδι. Η παραμικρή μη συγκέντρωση στον αγώνα είναι ικανή να κάνει τη ζημία όπως έγινε βέβαια κόντρα στον Ερμή αφού η ήττα ήρθε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Οι παίκτες των γαλαζοκιτρίνων είναι αποφασισμένοι να μην πετάξουν ακόμη μια ευκαιρία. Βέβαια θα γνωρίζουν και το αποτέλεσμα του ντέρμπι στη Λεμεσό ανάμεσα σε Απόλλων και ΑΕΛ και σίγουρα θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τυχών απώλειες των γαλάζιων.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει στους Βινίσους, Χαραλαμπίδη, Σιέρινταν, Μαντούκα και Καρλάο.

Αμφίβολος παραμένει ο Αλωνεύτης ο οποίος ακολούθησε σήμερα μέρος της προπόνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα