Ντέρμπι τίτλου στα Λατσιά

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει σήμερα στο Λύκειο Λατσιών με τον πρωτοπόρο του πίνακα Α.Σ. Λατσιά να υποδέχεται την Ε.Ν. Αθηένου στο ντέρμπι κορυφής.

Ο τίτλος του φετινού πρωταθλήματος ενδεχομένως να κριθεί σήμερα εάν η ομάδα των Λατσιών κατακτήσει τη νίκη αφού θα ξεφύγει με 9 βαθμούς, διαφορά η οποία δύσκολα θα μπορέσει να καλυφθεί στις εναπομείναντες αγωνιστικές.

Με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στην Αθηένου οι γηπεδούχοι ευελπιστούν πως θα πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο και θα αγκαλιάσουν τον φετινό τίτλο.

Από την άλλη η ομάδα

της Αθηένου πηγαίνει στον αγώνα με μοναδικό σκοπό να μείνει ζωντανή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η νίκη είναι μονής επιλογής και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να φύγουν με το διπλό από τα Λατσιά βάζοντας εκ νέου φωτιά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 και θα διεξαχθεί στο κλειστό του Λυκείου Λατσιών.

Πρόκληση η 3η θέση

Η αυλαία της 14ης Αγωνιστικής ανοίγει στις 14:00 με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανελλήνιο και Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού. Η 3η θέση αποτελεί πρόκληση και για τις δύο ομάδες οι οποίες μετρούν από μια νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Στους 7 βαθμούς και στην 3η θέση βρίσκεται η ομάδα της Λεμεσού στους 5 βαθμούς και στην 4η θέση ο Πανελλήνιο.

Ρεπό γι’ αυτή την αγωνιστική έχει ο Α.Ο. Αραδίππου.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/03/2017

14:00 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Λ/ – Κ.Ν. ΘΟΙ. ΚΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ Λ/ΣΟΥ (ΓΗΠ. ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΥ)

18:00 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΤΣΙΑ – Ε.Ν. ΑΘΗΕΝΟΥ (ΓΗΠ. ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ)

Keywords
Τυχαία Θέματα